Ny skiva!

Nu har jag varit i farten igen och bränt en ny skiva till bilen. Och ni ska givetvis få den ära att kolla in min fanastiska spellista!



Då kör vi :)

1. Big city life - Mattafix
2. Down in the river to pray- Alison Krauss
3. Every little thing - Carlene Carter
4. Fallen- Volbeat
5. Genom eld och vatten- Sarek
6. Gör mig lycklig nu- Mats ronander & Kim Larsen
7. Heaven nor hell- Volbeat
8. I would walk 500 miles-  Proclaimers
9. Love the way you lie - eminem ft. Rihanna
10. Making believe - Volbeat
11.
nae Nae Nae - Kim Larsen
12
. Tills natt blir dag - Fairytale
13
. Varje litet ögonkast - Grönwalls
14.
Young dad - Hoffmaestro
15.
Zigge Zagge - Joyride
16.
16 dollars - Volbeat

Ja det var nytt för idag,

Nu ska jag äta ost.. Brie ost... MUMS!

*TjingTjing*


Köss i jesu namn!

Jag svär dyrt och heligt att jag höll på att hoppa av stolen under sv lektionen när jag öppnade min inkorg i emailen!!!
Först var där ett meddelade från sts om att min ansökan skickats till England och att det normalt brukar ta ca en vecka innan dom granskat min ansökan och godkänt den. Men nästa meddelande i kön var från ingen mindre än smartaupairs i UK. Där det stod att dom läst och godkänt min ansökan och att vi nu bara väntade på att någon familj ska kontakt mig :)

Dock stod det också att det kan ta längre än den beräknade tiden 1 -3 veckor, att hitta en familj då jag inte kan åka förren den 1 Juli.

Men herre gud HALLÅ!!!

Nästa email var från STS igen där dom gratulerade till att min ansökan godkänts och ja sen var jag i extas resten av lektionen och kunde inte göra så mycket.... tyvärr!

Så efter det åkte jag och frida in till staden och shoppade lite, åter igen Herre gud! första gången jag åker Österängbussen på jag vet inte hur länge:P
Vi gick först och postade mitt au pair agreement för 2011, och sedan bar det av mot Lindex för att hitta en BH utan band ( till balklänningen bla.) det hittades och sedan bar det av till Butik 47 för deras smaskiga rea som började idag, Dock var det ingen rea på cheap monday byxorna alls! Liksom varför ha rea då?? Och det var bara kontant försäljning så det fick vara. Vi kollade lite skor och sen hämtade jag en tavla åt mamma innan jag flöt in på Body shop.

Dom hade erbjudande för klubbmedlemar. köp en lotion och ett dusch tvål för 200. Jag ville gärna ha passionsfrukt i lotion eftersom jag är rätt betuttad i dess shower gel. Men det fanns ingen.
Så det blev det här istället!

Inte fel det heller. Har också äntligen framkallat fotona från engångskamerorna på mitt 18 pr kalas. Kul att titta på dom, men vad fan tänkte jag när jag köpte den klänningen??

Jisse!

Nej nu ska jag leta fram något gott att knapra på och någon mysig film innan det blir sängen :)

 

*TjingTjing*


Some people were dropped as a baby. You were clearly thrown at a wall!

Jaa herre gud... Det finns verkligen riktiga idioter där ute. Jag undrar om Gud tänkt till ordentligt alla gånger!

Men det är sådant man får leva med, och jag försöker så gott jag kan umgås med folk som gör mig glad och det lyckas jag med rätt bra tycker jag :)

Jag hade hel konstiga drömma inatt, bla att jag försov mig vaknade 1 och hade missat min tid på Ateljé MB jag var helt förkrossad, så vaknade jag till kollade på klockan och så att den var 07.00 så jag somnade om och vaknade när klockan ringde 09,00.

Så vi åkte till Vinslöv och provade balklänningar.
 Jag säger bara OMG var jag i himlen eller var jag i himlen!??!

Bara att komma upp för trappan och se alla klänningar. Alla klänningar med poff! ( läs: dvs. att detär vid kjol med tyll så den får volym)

Det var överallt! POFF POFF POFF!!!

Vi gick direkt mot den blåa avdelningen, när vi går förbi den gröna så hänger där en klänning med Poff rakt fram och jag säger att den var fin! Vi kollar vidare och jag provar sedan flera flera :)

Men tillslut blir det den första klänningen jag fick syn på där på de gröna hängaren.

Färgen heter Dark Gold och den är lite grön, guld, brun och så skimmrar den

 Har får ni en liiiten bild.
Åh den är så fin! Jag är verkligen super nöjd.
Kvar att göra är då fixa:
*Skor
*Väska 
Dock berättade MM om en väska som var min Gammel MM som förmodligen passar bra till, det hade varit häftigt att ha hennes väska på balen!
*Hår och smink ska min bästaste frisör fixa, måste dock kolla upp om vi ska göra prov frisyrer :) och NÄÄR!
*Naglar ?
Jag funderade först på att ha handskar, men vad jobbigt att ta av som när man äter osv. Dock är det ju inte så mycket jag att fixa till naglarna och så, man kan väl bara måla dom!? ;)

Och så vill jag utomlands! Gud vad jag vill utomlands och sola!!
Jag vill också ta med mig Frida, Isabell, Linnéa och Malin! Vi fem som laddar upp för Studenten på playan!

Ja vi får väl se...

Nu ska jag nog kolla lite ¨på H&M sida innan jag ska hämta Virran.
det kanske är dags att packa upp fjällen väskan också...? eller

*TjingTjing*


tre liter svett fattigare MEN..

Ja så löd min facebook uppdatering efter att jag avslutat intervjuen med STS. Som jag hade under semestern i Fjällen!

Tycker ändå att den gick bra, men jag stör mig lite på att jag kan sitta och rabbla perfekt engelska för mig själv och seda när man ska prata så låter det lite halvtaskigt! WHY??
Men bara någon timme senare hade jag två mejl i inkorgen Grattis du har blivit antagen till sts Au pair. Så jag fyllde i det sista formuläret och skickade iväg det. Det var minsan lite knepigt men jag tror jag klarade det också.

NU ska jag bara skicka in det nya Au pair Agreement UK för 2011 sen e det klart!

Skickade in det personliga brevet idag också, efter feedbacke jag fick efter intervjun, just det bilderna måste jag skicka in igen dom hade vist inte kommit fram, eller så har dom missat det, men skit samma. Fick ju ändå något tips under intervjun så funderar på att byta ut någon bild.

Jag vill så gärna börja matchas med familjer!!!





kvällen till ära så slog vi på med Lite brie ost, några ensamma godisbitar och pepsi och hejade fram Sverige till en förlust mot Danmark. Jag vet att matchen "inte spelade någon roll" men man behöver ju nödvändigtvis inte förlora för det!!

Mitt FB inlägg precis efter matchen: Tycker att: Vi ska riva Öresundsbron så packet kan simma hem, Skära bort Norge för inte ens de faktum att vi sitter ihop tycktes räcka för att dömma till Sveriges fördel!!! Och till slut tycker jag att Niklas Ekberg ska bjuda ut mig ♥

På tal om handboll... Niklas Ekberg....
 Jag väntar på att han ska ringa och säga att han gärna vill bjuda ut mig vilken dag som helst nu! *håller tummarna*

Dock har jag redan förutspått Sveriges framtid. Herrarna kommer ta ett brons, vinna Bragdguldet på idrottsgalan 2012. Och man fortsätter ignorera det faktum att Sveriges DAMER tog sig till final och blev två i VM i fotboll. Tydligen är det bara herrarna som är bragdisar med sina bronspengar. ..

Nu får jag nog lägga mig och läsa en stund i morgon ska jag prova balklänning!!! TJALLALLLALLLAAA! :D:D

*TjingTjing*


Fantasin försvann när en drake kom och tog det i sina lejontassar!

Lika sant som att jag sitter här :)

Det känns inte som vår, inte på grund av att det fortfarande är snö ute. utan för att allt är tungt, som hösten.
Hösten brukar dock vara en årstid jag gillar, men det är ju inte hösvädret vi fått utan humöret som passar in. suck

Jag ligger ungeför tre år efter med allt som ska göras. Och jag har ingen ork till något..

I morgon blir det utprovning av balklänning :)

Nu ska jag fortsätta med kultur och stil historia... Men jag skriver om klädmodet så.. det är helt ok :)

*TjingTjing*

Trötthet, Tankar, Musik, To do, Slut...

Herre gud... Jag vill bara lägga mig ner och sova. Jag är så trött!

När skolan ÄNTLIGEN var slut. På fredagar har vi för lång SV, efter det låååång NK och avslutar sedan med en lång SH. Inte min favorit dag precis...
 Jag begav mig in på stan parkerade, gjorde ett ärende i någon hälsobutik och körde sedan ut till Maxi för att handla, och till slut tankade jag. I bilen på väg hem var jag så nära att somna, fast ändå inte. Jag var liksom slö, inte trött så.

Jag svängde upp till MM och lastade över mina saker i hennes bil och åkte sedan med henne till Signe, dumpade grejorna hämtade nytt och lämnade det på ica, sen tillbaka för att hämta A och E och sedan hem....

NU laddar jag över lite Musik på min "Under skiiii" lista och ska bränna någon skiva så vi kan lyssna på bra musik på väg till fjällen!

För i morgon bitti åker vi!!

Jag borde nog börja packa nu..

*TjingTjing*


I'm gonna be

But I would walk 500 miles and I would walk 500 more....

Jag lyckades låna hem den.. så nu lyssnar jag för fullt på den. Och sen fick programmet spel så en låt som lagt av för länge sedan laddades ner på två röda sekunder och wips hade jag den med.

Men det gör ju inget att något funkar idag. Först och främst ska det snöa när jag kör till skolan OK fine inte mig emot, men så hör jag hur bilen låter. Jag tänker att ja det är väl dags å spänna hjulet igen. så efter dagens enda lektion så går jag ut och ska spänna, men det går inte jag kunde inte rubba skiten. Så vad var det då? Jag börjar  köra och när jag sedan stannar vid ett rödljus så låter bilen fortfarande. wtf!

Så jag stannar går ut och kollar,märker till min inte alls förvåning att servooljan är slut IGEN!! behållaren läcker. Men något annat kan jag inte riktigt konstatera. Så jag kör upp till hålan och får då dommen att vattenpumpen är körd. Öhhhhhhh VA?!?!?!

Jag vet inte ens vad vatten pumpen har för funktion!

sen ringde STS och frågade om det var ok att flytta min intervju tills i morgon istället. Ja ja.... hade dock sett fram emot det.

Ikväll ska det minsann ätas flott på Salvatores med smuch. Imorgon är det då intervjun och på em. så är det hälsoringen för att fylla i min medical form.
sen är det nästan helgoch vi drar till Fjällen!!! Wiiieee

vecka 4 är det ett besök på Ateljé MB inbokat... ja det är väl det som händer.

Nu ska jag lägga mig i soffan, hade velat ha Läkerol MEN som sagt så står min bil i hålan och jag är fast här.
FAAAAN!!

*TjingTjing*

Lördagkväll

hm.. åter igen jag i soffan, varm som tusan. Jag måste bli frisk nu, mamma säger att jag bör vila. Men jag har inte tiiiid!

Just nu kör jag stenhårt på VÄNNER chips och dipp. fast det äcklar mig så det går sådär.
Tog en paus nyss och sjäng lite Kristina från Duvemåla

Texterna är så fina. damn att jag e född så sent. boken är ju från 95 och då gjorde dom förmodligen teatern innan dess.
 iiiiiiih!! nu trillade snö igen!

Tunga snö massor trillar från taket och jag typ skräms lite varje gång...

Nej nu ska jag lägga mig i soffan igen.
Hm.. Äpple hade varit gott. en grönt saftigt fint äpple.

NU ska vi gå på äppeljakt!

*TJingTjing*

Fredag

ja jag måste passa på att tipsa om en grupp på fb som jag jag stollt klickade gilla på idag.

"My middle finger gets a boner when i think of you"

Detta mina vänner är genialiskt, vem kommer på dessa livsräddare?! Och varför har denne inte fått nobelpriset ännu??

Igår satt jag uppe och kollade på snuten i Hollywood 2 så nu väntar man med spänning på trean.

Idag har jag för övrigt sjungt lite låtar från Kristina från Duvemåla, åhh jag grät när jag sjöng I gott bevar .
Det hade varit så fanastiskt att se den live. men det får man ju aldrig göra -.-

passa pip och gnäll och sen bar det av till stan. Ingen höjdare och så kände jag hur febern började komma tillbaka och jag ville bara lägga mig ner och kräla då.... usch

Vi körde hem och jag fixade sedan veckohandligen åt Signe sen körde jag hem och la mig på soffan, där låg jag tills det serverades kinamat på bordet, och det är även där jag legat sedan kinamaten passerat min strupe.
Jag, pip och gnäll  har tittat på Pelle svanslös, denna underbara julkalendern inhandlades faktiskt i stan.

Nu ska jag snoka efter popcorn sedan blir det fiiiiilm =)

*TjingTjing*

Den tragiska första veckan på året!

Jo jag vill faktiskt ta i och kalla den tragisk... smaka på ordet mina vänner, sug på det, Traaaaagiskkkkkt

Ja det började väl redan i lördags jag hade lite ont i halsen och sedan natten till tisdagen slog det på rejält, och jag vaknade i princip död. Men trogen som man är ( läs: ja jag skrattar också när jag läser detta) så steg jag upp klockan sju, klädde på mig och fixade "mat" på vägen, dvs saltiner och  vatten samt en hel ask panodil.  Jag satte mig i bilen och körde in till Näsum (läs: okej nu skrattar jag på riktigt..) parkerade hos Malin.
Det var bestämt sedan någon dag innan att vi skulle åka och shoppa i Lund, eller nja Nova Lund vilket ligger utanför. MEN det bros ju på vilken väg man kör... ;)

Ja.... Malin hade inte kommit ännu, då hon spenderat natten hos Sanni, så jag la mig på soffan och lyckades slumra till i en halvtimme tills hon kom, sedan satte vi oss i bilen alla tre, Jag, Emma och Malin och styrde mot Lund.

Emma körde, Malin satt och skrattade, jag låg och brölade i baksätet när jag inte sov, eller ja  eh... spydde ( Opss!) efter en liiiiten omväg inom Lund city.. ( nu efteråt hade jag förmodligen asgarvat, då suckade jag mest och undrade varför i helvete jag inte låg hemma) så kom vi äntligen fram.

Vi gick in shoppade åt, jag sög på två skedar från en kula regnbåge tog en mun cola, ÖÖÖaak! och sedan körde vi hem. vi stannade och tankade också... skratt igen.

Ja sen spenderade jag dagen med att sova, nästa dag, onsdag. Vaknar jag mår likadant fryser och svettas om vartannat äter inget och tänker VARFÖR I HELVETE SKA JAG VARA SJUK NÄR DET ÄR GRANADA MITT I VECKAN?!?!?!!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!¨

ja....men jag fick minsan se en bit av Granada i alla fall. När jag somnat ringet plötsligt mobilen, jag vaknar dock av att mamma skriker på mig att svara, det är Sanni. åååhhh... arma barn. Mitt hjärta bara smälte, nej inte av ilska   för att han ringer mig som är sjuk mitt i natten och ber mig hämta dom på Granada. Utanför att ja det var så gulligt.. Gosh...
Ni skulle ha hört honom helt enkelt.

Dock var ju det mindre fräsch då det rann svett från mig, men Peter den trogen sa att det är ju då febern försvinner!   Skönt å höra... skönt å höra!

Men när jag vaknade i morse, kände jag ingen äcklig lukt, ingen svett, ingen äcklig smak i munnen. och inte ont i huvudet TaDAAA
Jag klacifiserar mig själv som frisk! ( jag kan garantera att ordet är felstavat, men det känns lite vuxet...ett halvt vuxen poäng ok??)

dock har jag ägnat min sjuka tid åt att titta på How i met your mother
underbar serie men, tanken har slgit mig, vad fan gör ett litet i där??? det står så på boxarna och i serien!!
Har jag missat något?

Mmm på tal om engelska kvinna från sts ringde när jag gick på gina tricot.. såå spännande!!
har bokat intervju tid nu redan på onsdag!  dom hade tid samma dag, men jag ville inte riskera att spy i luren och så vet jag såklart  inte hur man spyr på engelska...



Mini inlägg     Erik hälsar att han snart ska tappa en till tand.

Jag har också bokat tid till att göra min tatuering nummero två!
Wiiieee. så nu letar jag text snitt... jag vet att dom är grymt duktiga på att texta men den ska ju vara perfekt!

Nu ska jag se de två sista avsnitten på säsong 4 av HIMYM... måste köpa sista säsongen snart, eller i morgon när mamma och jag förmodligen ska till stan.
Just det förmodligen är mitt nya ord.
Snott: av Therese
Sägs: med grymt mycket ironi

<love it!>

*TjingTjing*

taggggggggga!!

Jag blev så himla taggad nu precis, Taggad på att det bara är två veckor tills vi åker till Fjällen :D
Taggad på att Au Pair intervjuaren borde ringa vilken dag som helst!!!! taggad på att åka NU! taggad på att fixa balklänning, ta studenten. Jag blev taggad på allt.

Just nu kanske mest på att sova. Men det får minsan vänta lite.

Dagen har rusat iväg, jag gick upp vid 10 någon gång satte mig i köket rostade mackor och skivade köttbullar som jag hade på, kollade FB lite och just det jag duschade först..
Vid halv ett kom Malin och Sanni och vi brummade till staden staden för att Sanni skulle prova bil, han fastnade för den och när vi sedan satt på donken ( jag åt en halv sallad) ringde han och sa att han ville ha bilen.
På vägen hem körde vi inom BR skor och kollade runt där medans Sanni köpte småprovianter på Maxi.

Går allt vägen blir det att köra till tatueraren i morgon för att boka tid och se om han kan rita upp den redan i morgon. Den ska vara riktigt fin, man ska ju ha den hela livet!
Jag har bestämt att texten (Tutto a te mi guida) ska sitta på mitt vänstra skulderblad, då det då är på hjärtats sida.

Åh jäkla vilken hosta jag har! Hade ont i halsen i morse och började hosta mer och mer under dagen... Jag tänker inte bli sjuk!! Jag ska höra BlackJack sjunga i natt i natt är det du eller jag!!

Nu ska jag tagga för lite varm chokladmjölk och jag ska sikta på att läsa ut de böcker jag påbörjat ( Eclipse, Harry Potter 5 och 7) (x2 alla på engelska) innan fjällen, men jag har kommit rätt långt i de flesta, så jag ska börja med HP5 och sedan eclipse och sedan HP7.

Ha en trevlig kväll allesammsn =)

*TjingTjing*

Årets första dag snart till ända!

Ja Årets första dag, har faktiskt varit godkänd! Nej mer än det.

Men jag känner mig sammtidigt så förvirrad, vart ska jag stå? När mår jag som bäst... Men ja" sånt e livet"

När den enda av gästerna som valde att sova över äntligen vaknade vid halv 1, Ja han valde att inte gå den kvart det tar att gå till Näsum men det var nog tur för det hade tagit lite mer än en timme tydligen XD
Jag satt på mitt rum ( läs: NYSTÄDADE rum..!) och bloggade när han kom framhasandes. Så vi körde in till Najsum city och när vi fått liv i alla där kom vi sakta men säker fram till att vi skulle köra mot k-stad för att avnjuta lite Cheese burgare. MUMS!!

Men det blev så att vi stannade i Najsum, för att vara exakt på samma plats, och gjorde Pizza istället.
Vi krängde så det stod härliga till. Och nu mår jag rent illa av att tänka på det.. :S Men gott var det!!

Ja dagen kommer alltså bli ihågkommen som den 1/1 -11 dagen då 6 ungdommar gjorde Pizza =)

Bakfulla och härliga var dom alla ;)
Allihopa vid bordet =)

Trevligt som tusan :)

Ja igentligen var det planerat för utgång men ja musten försvann och när jag kört Virran till kompis styrde jag kosen hem och klev i min fin fina Sme'ns Baglomma tröja, på med bettskenan och la mig i sängen.
medan jag letade efter min kamerasladd sjöng jag också på svordomsvisan. Jag kände mig fruktansvärt ball alltså...

Sen låg jag lite och tittade på mitt rum och bestämde mig för att visa alla  hur otroligt fint här är!
Så nu kommer mitt rum i bilder:)
Lycktan jag fick från Frida för måååånga år sedan har jag ÄNTLIGEN hängt upp!! ;) Nya almanackan på Bastie också:)



också ofc, det bästa med hela rummet ( förutom min ÄLSKADE säng)  :


Nu ska jag kötta en person...

*TjingTjing*