Den tragiska första veckan på året!

Jo jag vill faktiskt ta i och kalla den tragisk... smaka på ordet mina vänner, sug på det, Traaaaagiskkkkkt

Ja det började väl redan i lördags jag hade lite ont i halsen och sedan natten till tisdagen slog det på rejält, och jag vaknade i princip död. Men trogen som man är ( läs: ja jag skrattar också när jag läser detta) så steg jag upp klockan sju, klädde på mig och fixade "mat" på vägen, dvs saltiner och  vatten samt en hel ask panodil.  Jag satte mig i bilen och körde in till Näsum (läs: okej nu skrattar jag på riktigt..) parkerade hos Malin.
Det var bestämt sedan någon dag innan att vi skulle åka och shoppa i Lund, eller nja Nova Lund vilket ligger utanför. MEN det bros ju på vilken väg man kör... ;)

Ja.... Malin hade inte kommit ännu, då hon spenderat natten hos Sanni, så jag la mig på soffan och lyckades slumra till i en halvtimme tills hon kom, sedan satte vi oss i bilen alla tre, Jag, Emma och Malin och styrde mot Lund.

Emma körde, Malin satt och skrattade, jag låg och brölade i baksätet när jag inte sov, eller ja  eh... spydde ( Opss!) efter en liiiiten omväg inom Lund city.. ( nu efteråt hade jag förmodligen asgarvat, då suckade jag mest och undrade varför i helvete jag inte låg hemma) så kom vi äntligen fram.

Vi gick in shoppade åt, jag sög på två skedar från en kula regnbåge tog en mun cola, ÖÖÖaak! och sedan körde vi hem. vi stannade och tankade också... skratt igen.

Ja sen spenderade jag dagen med att sova, nästa dag, onsdag. Vaknar jag mår likadant fryser och svettas om vartannat äter inget och tänker VARFÖR I HELVETE SKA JAG VARA SJUK NÄR DET ÄR GRANADA MITT I VECKAN?!?!?!!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!¨

ja....men jag fick minsan se en bit av Granada i alla fall. När jag somnat ringet plötsligt mobilen, jag vaknar dock av att mamma skriker på mig att svara, det är Sanni. åååhhh... arma barn. Mitt hjärta bara smälte, nej inte av ilska   för att han ringer mig som är sjuk mitt i natten och ber mig hämta dom på Granada. Utanför att ja det var så gulligt.. Gosh...
Ni skulle ha hört honom helt enkelt.

Dock var ju det mindre fräsch då det rann svett från mig, men Peter den trogen sa att det är ju då febern försvinner!   Skönt å höra... skönt å höra!

Men när jag vaknade i morse, kände jag ingen äcklig lukt, ingen svett, ingen äcklig smak i munnen. och inte ont i huvudet TaDAAA
Jag klacifiserar mig själv som frisk! ( jag kan garantera att ordet är felstavat, men det känns lite vuxet...ett halvt vuxen poäng ok??)

dock har jag ägnat min sjuka tid åt att titta på How i met your mother
underbar serie men, tanken har slgit mig, vad fan gör ett litet i där??? det står så på boxarna och i serien!!
Har jag missat något?

Mmm på tal om engelska kvinna från sts ringde när jag gick på gina tricot.. såå spännande!!
har bokat intervju tid nu redan på onsdag!  dom hade tid samma dag, men jag ville inte riskera att spy i luren och så vet jag såklart  inte hur man spyr på engelska...



Mini inlägg     Erik hälsar att han snart ska tappa en till tand.

Jag har också bokat tid till att göra min tatuering nummero två!
Wiiieee. så nu letar jag text snitt... jag vet att dom är grymt duktiga på att texta men den ska ju vara perfekt!

Nu ska jag se de två sista avsnitten på säsong 4 av HIMYM... måste köpa sista säsongen snart, eller i morgon när mamma och jag förmodligen ska till stan.
Just det förmodligen är mitt nya ord.
Snott: av Therese
Sägs: med grymt mycket ironi

<love it!>

*TjingTjing*
Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: