Quiz

NI trodde att bloggen var nedlagd, död eller hur? Nä då, den bara sov på min arm!
Vad har hänt? 
Naililicious har fått över 1000 följare! Så sjukt. framförallt känns det gött att det står 1,1K  under följare. 
Det har blivit en del av mitt hjärta liksom. Mitt lilla skötbarn. Och då är det givetvis kul att lyckas!! Men gladast är jag nog över att jag är så bra, åh jag e ju inte mycket för å skryta. Har lite svårt att höja mig själv inför andra. Men just nu känner jag för det. Jag kan alltid lägga in  ett par ironiska ord för att dölja det, hehe. Det är jag bra på. Men nu skiter jag i det! Jag är simpley the best, jag utvecklas och blir duktigare, heja mig! Dock gör ju detta mig till lite utav en material girl. 
Men men.
 
Nog om det. Milton växer och frodas, åtminstone är det vad folk säger. Själv ser jag det inte. Han har blivit tyngre det känner jag. Men jag ser om jag jämför bilder från i början tex. 
Vi går en kurs på brukshundsklubben som heter Viltspår. Det är väldigt intressant och Milton är stjärnelev, så där är allt guld och gröna skogar! Hemma bättrar han sig,  han är ju bara liten jag vet. Men det är tufft ibland. Sedan tre nätter tillbaka sover han nu i vår säng. Vi tog det gemensamma beslutet. John den kelgrisen sa inte emot alls. I know you!! Än så länge är det bara fördelar. Han lugnar sig direkt och John slipper lägga första halvtimmen varje kväll på att klättra över mig för att dra fram Milton från under sängen eller dra en tröja ur munnen på honom innan han kommer till ro. Nu lägger han sig direkt. gärna med sina mjuka öron mot min kind. Dör av mysighet!! 
John försöker verka barsk och säger du får alltid precis som du vill! Men som sagt, jag känner ju honom!
 
Ja ja, jägarexamen är på sluttampen. Tycker det är synd, har väldigt trevligt på plats! Har ju klarat uppskrivningen, det kändes då som att jag var on top of the world! Heja mig liksom. Men det har jag nog sagt.
 
Okej, igår var jag på min första konstrunda, i en fin gemanskap. Känns fint att vara en del av den gemenskapen. Åt god lax och glass och såg en del knäppa grejer bla. en kastanj som delat sig på mitten. Coolt.
 
idag har jag målat mina naglar, surprise. och handlat inför veckan. Och när JP sedan valde att befinna sig hemma målade vi tillsammans altanen. det gick fort och så var det trevligt!  Nu står han i köket och gör viltbullar. Det luktar vansinnigt gott!
 
Btw. ni kanske märkte att rubriken hette quiz. Vaddå Quiz tänker ni. JO i detta inlägg har jag skrivit ett flertal sångtitlar, det kan vara både en gammal sång eller en ny! Jag tänker vara snäll och berätta att 10 titlar gömmer sig här. både svenska och engelska. Ni kan vinna en gratis manicure by me! Eller kanske en fika, bros på vem som vinner hehe. Närå. jag ska komma på ett härligt pris som ni ENTE kan säga nej till! Så kom igen å tävla!!
 
Tänker bjuda på lite gamla mobilpics från en gammal telefon
here you go!
Jp på Black and white fest. Har ni sett något sötare?
Ia i palmen
 
snygg kompis!
Inför Virestad gångedag
 
I London med mitt hjärta!
 
Avslutar med en midsommar bild! 
Snart sommar!
 
Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: