jägare

Har haft en go vecka!
Känns väl bra att börja inlägget med ett sådant positivt besked? Amen!!
Jp åkte till Prag på tisdagen och det var ju rätt tråkigt. Inte för att vi ser så mycket av varandra nu under min praktik men ändå. Tomt i sängen!
Jag började sticka på allvar på praktiken och har gått från att endast ta PK prov = ett provrör. till dem som ska ta mer prover 3-4 rör. Jag har även fått två av två EKG godkända så snart har jag körkort i det med! Känns fint! 
När vi sedan är inne på att klara saker så smälde jag i onsdags till med att klara uppskrivningen för jägarexamen!! HURRA! Så jäkla skönt att slippa teorin nu och bara fokusera på det praktiska. skönT
 
Eftersom Harry inte var på firar humör den kvällen gick jag och la mig och klämde ut en tår i ena ögat av glädje och stolthet att jag klarade det. PÅ torsdagen efter kören firade jag sedan med tacos och cola hos Björnsson, och Chrille kebab. 
 
På fredagen kom sedan Änteligen Jp hem och vi fick kramas en stund innan ögonen kallade efter sömn.
Lördag, åh lördagen.... vi vaknade tidigt båda två med fjärilar i magen, Äntligen lördag! Inte för fotboll inte för ledighet utan för en liten kille som vi valt kalla Milton. Vi hade bara träffats en gång två veckor tidigare. Men som vi längtat till just detta mötet.
 
Vi åkte i bil i sällskap med Chrille till yxnäs där vi tog i hand med Stig som kom med hagelbössan på ryggen från rävjakt. 
 
Efter ett handslag mellan JP och Stig så var vi hundägare. 
Så nu följer bilder från vår första dag med Milton. Vi gick ett par rundor genom skogen till jaktstugan, första var han rätt förbryllad över halsband och koppel. Klart man blir om man aldrig användt det förut!! Men så fort vi kom i skogen släpte vi honom och han sprang så fint runt oss, kom på inkallning ett par gånger. Så det har han nog snart lärt sig. 
Där emot har han inte riktigt fattat det där med hus. Även om han verkar gilla sina dynor. Ska han någonstans ligger han ner och försöker dra sig fram med fram tassarna. Ser rätt kul ut. Fotboll verkar han också gilla. Följde Uniteds match noga igår. Skönt att han håller på rätt lag!
 
Harry verkar mest skeptis. Och har gett honom två lavetter över nosen. Men det är bara när Milton nosar på honom. Annars bryr de sig inte om varandra så mycket.
Byggandet av hundgården
 
 
Vila i solen.
Le done
På sin dyna i vardagsrummet.
Man märker tydligt på honom att han känner sig mer bekväm utomhus. 
Min nya hobby blir att fota honom, speciellt när han springer. Fantastiskt roliga bilder!
 
 
vatten hittar han lite överallt , 
 
okej det var vad bildr jag hade so far ;) Nä skojar bara har fler..!!
Nu ligger han och snarkar på kudden efter att idag luktat på sitt första rådjur!  Vårt lilla guld!
 
Ska bli så fint att få följa hans framsteg i skogen som den tredje jägaren i vår lilla familj!
 
 
 
 
Kommentarer
Postat av: Anonym

Amen nej, vad söt han är! Man vill ju bara cuddle med honom!

2015-03-07 11:05:51
URL: http://ialivia.blogg.se
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: