veckohandling

Vet ni, jag tycker det är rätt så kul att handla. 
Ni vet på maxi! Krävs såklart en del för att det ska bli riktigt festligt. Tex så föredrar jag att handla med en lista. Inte så ofta jag klarar hålla mig till den, men det är skönt att ha den där ifall att du vet!
Framför allt föredrar jag att handla en gång i veckan, gärna måndag och sedan bara en snabbhandling på fredagen eller lördagen för att plocka upp lite dillchips till mitt chipshjärta!
 
 
Så igår slog vi våra kloka heads ihop jag och sambon och gjorde veckans mat ´lista. 
Vi har delat upp olika sysslor i hemmet. Tex så städar JP köket och jag tar hallen, vardagsrummet och toaletten. Så jag handlar maten och sen så turas vi om att laga den. Jp gillar ju som en del kanske snappat upp att laga mat medans jag tycker det är piss pest och senapsgas! 
 
Idag så besökte jag då Maxi och inhandlade veckans matsedel.
efter två pantkvitton på 20 riksdaler hamnade notan på 170kr. Hur fint? Extra fint eftersom det är jag som betalar den notan!! Mycket hänger klart på att vi numera inte behöver handla potatis ( nu är de små rackarna upplockade!)  och att vi idag ska äta älgstek som ligger i frysen på onsdag är det älgfärs köttbullar och torsdag är det fisk som också ligger död i frysen! Älskar frysar, de kan bjuda på så mycket fint! 
 
Älgjakten är också avslutad! Synd men så kul att den varat!!
Vi blev 100% och det tycker jag man alltid ska fira!
Första drevet ville GB ha sällskap så jag sprang efter honom, snacka om älgakliv!!
 
Såhär ser utsikten ut för en drevkvinna! Men hellre gå i detta än på myrarna, eller i tät granskog!
Kai hittar levern för stekning och jag vill mest ta på allt! KOLLA så häftigt!!!! Innehållet från en vuxen älg, minus hjärtat som på något sätt blev kvar i älgen! Men vi fick ut det också.
I tisdags var de ju då vår dag som i sedvanlig ordning inte firas pga. jakten. dumt att planera in något på kvällen då man aldrig vet vad som händer, tycker John. och hur sant har han inte haft, eftersök drog ut på tiden så vid 6 fick jag köra ifrån för att inte missa jägarskolan. GUD SÅ KUL!!!
Tre år med min fina är också kul, jättekul faktiskt!
 
Nu ska här jobbas!
 
 
 
Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: