Morsdag!

Idag är det då alla mammors dag!
Grattis på er till er för er!
 
Jag tog Volvon och styrde nosen mot skåne gränsen. Erik inledde med en photoshot medans jag moddelade i min nya hatt och kände mig cool.
sedan passade jag på att fota Albin som matade NAPPoleon.
Det är ett lamm som mamman inte har mjölk till, hon har nämligen ett lamm till. Men när Albin sedan matat Nappoleon går hon fram och tackar honom! Hon går fram och strycker sitt ansikte upp och ned på hans ben.
Hur häftigt??
 
 
 
 
 
 
Och eftersom JP inte är hemma och kan ta emot min frustration får nu ni ta emot den. Le och vinka.
 
ryssland har precis tagit VM Guld. Jag tycker det är skit. SKIT att de får vinna SKIT att deras jävla fikon till tränare springer in på isen och får fira. Han är avstäng då han hotat någon till livet! FÖLJ reglerna!
 
Jag ska erkänna att jag alltid blir rörd till tårar när jag ser en final, det spelar ingen roll om det så är Sverige som förlorat eller city som har vunnit ( som jag inte heller gillar) Jag gläds för dem. Alltid. Jag tyckte det var tråkigt när City vann PL men när Company blev intervjuad och man såg glädjen, blir jag glad för dem ändå. Men idag trotts att ryssland hockey mässigt var bättre än Finland känner jag bara sådan ilska. Klart onödig ilska Sverige fick sitt brons och det var välförtjänt. Och jag kan inte påverka finalen. Men FAAAAAN alltså.
När det nu läggs ut bilder på rysslands avstängda tränare som sitter med walki-talkie och komunicerar med deras andra tränare som står i båset .. åhhhh.... Som är så jävla förbjudet då han är AVSTÄNGD. Tycker han kunde sett matchen på TV som alla andra fick göra! 
Jag bara hoppas några kan ha lite stake när det gäller ryssland och ja.. ta ifrån dem medlajerna eller i alla fall gå in på plan och dra av den där jääävla tränaren. satans fikus.
 
BTW Jag har medvetet stavat ryssland med lite R se det som en protest mot deras totala brist på tollerans gällande regler what so ever!
 
AAAAAAAAAAAAAH Nu är fikusen inne och tar emot en medalj.  och nej, inte ens ett leende när de lyfter bucklan som i vanlig ordning brukar ge tårar till ögonen att blinka bort.
Fan
 
Kom ni ihåg när Sverige spelade 4-4 mot Tyskland i fotbollen? Klart ni gör. Minns ni också hur Fredrik Reinfeldt nästan hoppade ur logen han satt i när vi satte 4-4? 
Putin den kvavbruiv nvabi kunde inte ens le under nationalsången.. Usch.
 
 
 Känns dock fint att se att Sveriges flagga hissas bland de tre.
 
 
 
 
 
 
 
Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: