Spring

Jaha kul rubrik där, är det svenska eller English? Spring, eller spring?
 
Jag syftar mest på den fysiska aktiviteten men kan för all del skriva en snutt om våren också.
Ni kommer kanske ihåg att jag skrivit om att jag börjat springa? tre gånger i veckan har jag svirat om och gett mig ut i spåren. En rutin jag hållit hårt på och som gått bra. Jag började med en runda på 2km. jag gick halva och på tillbaka vägen sprang jag så mycket jag orkade, gick när det blev för tungt, för att inte tappa motivationen. Så ökade jag stegvis. Till slut sprang jag två km och efter ett par gånger så övergick jag till en runda på 4km där jag så började om igen, gick halva sprang halva osv. Dock var en rundan så jäkla tråkig att jag tog en annan som visade sig vara 5km. Så jag började springa den vid 3km märket är jag trött och stannar för att sträcka ut mina vader som är stenhårda och gör ont. sen går jag knappt en kilometer och springer sedan sista hem. I onsdags var det exakt 6 veckor sedan jag sprang första gången, och jag mindes tillbaka på min stolthet att jag faktiskt börjat springa och att jag orkade springa nästan 1km första gången. Det var stort för mig. Mitt i allt funderande märker jag inte att jag sprungit förbi min rastplats och vips är jag på upploppet. vinnarskallen kickade in och rätt som det var satt jag på gräsmattan och lipade åt att jag just sprungit 5km i ett svep. På dagen 6 veckor efter att jag börjat!
 
Det var ett hallelujah moment.
 
Ett annat sådant är att jag ska få åka till Holland!
Yes Lite utanför Amsterdam ska jag på bröllop med min sister in law Akp. Det ska bli SKOJ!
Det blir mycket bröllop där i ett svep.
Vi åker onsdag 1/6, bröllopet är torsdag 2/6 hem 3/6. 4/6 är det bröllop i Virestad. mycket bröllop där! Har inte varit på bröllop sedan 2012. Okej jo förra sommaren sjöng vi på ett men det får knappt räknas.
och så i sommar pang 3 st!
Skoj å få klä upp sig lite,
 
Men första ska jag springa lopp. 5km genom lund. Jag är redo!!
 
Ikväll är det fredag kväll och pga lite omändring i schemat tänker jag minsann springa ikväll. I helgen ska jag träffa mina amerikanska relatives! Yay! Har reda facetime:at med dem från Oslo. Det var coolt. men blir coolare å träffa dem in personS
 
Hej då
Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: