Torsdag

Ja min sköna hemgång i tisdags fick avbrytas rätt så omgående. När jag sprungit från sjukhuset till stationen kommer jag fram lagom för att höra utropet, Öresundståg mot Malmö, köpenhamns flygplats, Köpenhamn med avgångstid 16,10 förväntas inkomma 17,14, observera att tiden är preliminär och kan komma att ändras. ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖH nej, nej, nej, nej.. När vi hela bunten gick in för att värma oss på stationen utropade de snart att tåget vart helt inställt. Kul, jävligt kul. Men 16,43 går ju det trogna Krösatåget så där tryckt vi in oss i tre vagnar. Och hem kom vi.  Trippen på Ikea gick alldeles utmärkt, och för att förtydliga så var Kanye West INTE på IKEA varuhus utan på IoS ( IKEA of Sweden), blåsippan eller vad man vill kalla det. Där alla designers sitter bla. Efteråt vart han och åt på Brasseriet, jo mamma precis där vi firade din morsdag förra året! Bättre mat kunde han inte ha fått!

Jag och JP lyckades dock undvika några folkmassor och märkte inte av artisten närvaro alls! Vi fick vårt shoppat blev nöjda både i själen och magen och åkte sedan hem för att montera, skruva och svära lite, mest svordomar kom det från John. Jag gillar inte det, när han blir irriterad. Tycker det är rätt otäckt.

Igår hade jag så mycket att göra på förmiddagen så jag egentligen bara ville låsa in mig på toaletten plugga in hörlurarna i öronen och vrida upp musiken. Jag gjorde tyvärr inte detta utan red ut stormen, det var klokt för det visade sig bli en riktigt bra dag sedan när jag fick lite lagom att göra för en person. När klockan slog 4 traskade jag mot utgången och styrde sedan stegen mot Grand Samarkand, När jag kommit till Vida arena hade jag ont i fötterna och var rätt kissnödig att jag bestämde mig för att slå mig ned på en bänk och njuta lite i solen. Det var såååå gött, solen stod rakt i ögat och jag kunde njuta i säkert en halv minut innan JP ringde och meddelade att han var i växjö.

Väl i butikerna fanns inte spegeln vi var ute efter, det kändes piss surt och så onödigt att John fått köra upp till Växjö. Vi fick gå en tur på maxi istället och handa inför fredagens middag samt min frukost då. Hemma slog vi oss ned i soffan och kollad in Ingvar Kamprad på tv 4.

Så är det något som sitter inne med en lite lagom stor spegel med en guldkant eller guldram så hojta till! Min absoluta favorit (Peter) ska göra ett bord till vår hall! Egen designat, by moi och honom då! Sen ska John såga ut en träbit som vi sedan ska lägga i ramen som bordsskiva då. Kommer bli så snyggt! Är förövrigt så himla nöjd med hallen! Vill bara få upp all dekor nu också så alla väggarna inte är fullt som tomma.

Ikväll är det kö, och som jag har längtat! Förra veckan började vi öva på ABBAs I have a dream, fast på svenska då. Det känns som en perfekt låt för vår kör! Och så roligt att sjunga en ABBA låt! Snart ska det ju börja övas på låtarna till passions spelet, det är ju bara två veckor dit, så det går vi nog igenom ikväll också. Jag kan ju inte vara med på spelet eftersom vi är i London (IIIIHHH Bara två veckor dit! J  ) Men det är fina och roliga sånger. Innan dess ska jag köra skalet till en kaka vi tänkte bjuda på imorgon. Ska bli spännande. Men choklad och nötter vad kan gå fel liksom? I familjen Petersson kan det inte det när man har de ingredienserna!

Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: