Freeeeeedag!

Alltså hur gött med fredag? Gött göttigöttgött, skulle jag vilja säga!

Först måste jag berätta om något som gjort och gör mig glad. I onsdags när jag kom hem duggregnade det lite, och huvudvärken började smyga sig på.

Jag drog på mig vad träningskläder jag kunde hitta och kopplade i lurarna. Så stegade jag i gott tempo mot min 1,2km markering, väl där vände jag tillbaka och började jogga, jag joggade i takt till musiken och märkte till min förvåning att jag inte avled. När jag märker att jag börja närma mig halvvägs börjar det trycka lite i sidan och jag saktar av, går tills pulsen sjunkit och joggar sedan lite till. Eftersom jag vill jogga sista biten in på gården saktade jag snart av och kunde efter några meter sedan jogga igen och så jogga hela vägen in i mål! HEJA MIG!! Så himla nöjd var jag med mig själv. Jag orkade minst dubbelt så mycket som jag trodde jag skulle orka, och väl i mål vart jag inte så himla trött. Jag stretchade noga och har idag fredag bara liiiiite lite känning från min första löp tur.

Imorgon lördag är det dags igen, gå halva och jogga/ gå andra halvan. Och jag ser fram emot det!

Jag känner mig mycket säker med att till nästa lördag orka jogga hela andra halvan, för att sedan börja på andra målet att jogga hela sträckan. 5km känns inte så långt borta ändå!

Efter min tur i morgon ska jag belöna mig själv med en tur till stan, där ska jag för mina presentkort köpa mig ett par nya racer skor, idag joggar jag i mina andra gympadojor och de har jag ju även på jobbet. Inte så fräscht om ni frågar mig! Samt ett par löpartajts. Grävde fram ett par som jag vet mamma köpte till sig själv för något år sedan. De såg väldigt små ut men jag drog på dem, och mitt under mitt springande märkte jag sedan att de satt på rumpan, så jag fick springa och hålla i dem, tror de är så gamla så gummit gett med sig. Så det ska jag också fixa.

När jag gjort av med de pengarna ska jag möta Therese som ska hjälpa mig välja glasögon och sedan ska jag möta upp mitt lilla viltgäng, Bambie ( Isabell) och Rådjuret (Frida) Tillsammans ska vi ha GETkul. Vi ska fixa oss som tjejer och dra till stadion för att vicka på våra rumpor i takt med Alcazar! Ohoj så kul det ska bli å dansa lite med dem!! :D

Visst låter min helg fin? Jag är själv väldigt nöjd med den!

Så ikväll ska jag bara mysa med mina stjärnor.

I natt fick jag sova i gäst rummet…..

Förklaringen får väl ta sin början torsdag morgon då jag vaknade med migrän. Gick upp sjukanmälde mig, körde JP till jobbet körde hem, kräktes lite, tog två eeze gick upp drog för alla mörkläggningsgardiner i sovrummet stängde dörren, la mig i sängen och näta gång jag tittade på mobilen var klockan 12,53. Migränen var då borta. Och jag vet inte om det var att den var borta eller att jag hade lyckats somna om och så länge som chockade mig mest!?

Så när klockan sedan slog 22,00 hade jag liiite svårt att somna. JP somnade som vanligt så fort han lagt huvudet på kudden. Efter att han sagt att han mådde lite dåligt. Han började snarka direkt och jag puffade på honom för att han skulle vända sig. Det gjorde han, men vart snart tillbaka i sin håla. Med sin mun i mitt öra snarkandes. Så vid halv 12 tog jag min kudde och gick mot gästrummet. JP vaknade till för att fråga vart jag skulle i oro, men han knappt avsluta meningen innan han åter snarkade.

Så då har man provat det också. Men ikväll ska jag se till att somna fort, så han inte hinner börja snarka innan jag somnat!

Ha en fin helg raringar!

Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: