en cellsam historia

Kommer ni ihåg de tecknade "barn" programmen man fick se i skolan om hur kroppen fungerar?
Jag tittar på dem just nu! Åh som jag har letat efter dessa!! Och hur fint är det inte att kunna titta på film och lära sig? Rätt fint om jag får söga det själv!
 
Igår var jag i Ullared och besökte Gekås. Fick med mig en del saker hem. Bäst av allt var min väst. Men den köpte jag inne i jakt butiken mitt över gatan! Nu är jag redo för älgjakten!
 
MIn Jägarskola har också dragit igång, det går fint. Om än mycket att lära. Av 70 frågar få du endast kryssa fel på 10. Alltså kunde du ha 8 mer fel på körkortsprovet! Men det är viktiga greje även om jag inte precis bryr mig om hur en kanadagås ser ut...
 
En annan femma är ju att tiden går rätt så fort. Helt plötsligt är det torsdag och även om jag minns vad jag gjort veckans tidigare dagar känns det lite smått ogrepbart att det redan snart är helg igen.
 
I morgon ( fredag) Ska jag promota mitt Naililicious på en träff. Lördag är det kalas dax och söndag ska jag sedan tillbringa i MalmöE på hälso och skönhetsmässan.
Med mina fint tilltrasslade ord vann jag nämligen två tickets dit. Let me hear you say AMEN!
 
AAAh Just DET! Var ju i helsingborg i söndags och sjöng gospel. Ja alltså det var SÅ fantastiskt att jag knappt vet hur jag ska förklara det. Kanske en tyst minut??
 
Vid 3 började uppsjungningen med Gerald T. Smith. En väldigt annorlunda men rolig uppsjungning med en tvättäkta amerikan! Let me hear you say AMEN!
När den var klar gick vi direkt över till genrepet och efter det blev vi informerade om att vi nu hade tid att äta gå på toa etc. Innan vi vid 10 i sex skulle befinna oss på scenen igen. OK, phanx. Kollar klockan och den är 17.30....... eh 200 quinns på tre toaletter??
Okej det var kanske mer än 3 toaletter men ni kan ju ana... Mina ben längtade dock bara efter att få sätta sig ner efter nästan tre timmar av hoppande och studsande!
Men det gick verkligen inte att sluta le!
 
Men det var bara att hoppa upp på scenen igen och börja klappa och stampa i takt. Och sedan gick 2 timmar helt galet fort och pang så var det över.
 
Här nedan kan ni kolla in trailern. 
 
 
 
Grymt var ordet, kolla in energin på kören ( inte vi då) 
Kommentarer
Postat av: Mormor

Hanna, det är visst viktigt att veta hur en viss sorts gås ser ut. Fråga Peter, han känner någon som inte visste. Hoppas att du hinner gå i skolan för alla fritidsintressen. Men livet är fint när det rullar på för fullt. MM

2014-10-02 22:39:50
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: