Julklappar

Status: soffläge ögonen minimalt öppna för att eventuellt lura hjärnan att jag egentligen sover! Faaaaaan så mycket jag missar när jag arbetar. 
Dagens arbete har bestått av att skiva 700 skivor julskinka ( inget mer handarbete idag ente, sorry JP) , äta lite skinka, servera glögg till glada vävstols tillverkare. Äta lite ägg, Klaga lite över långa arbetsdagar. Äta lite lax, Skratta åt mina kollegor som i morgon börjar five (5) a clock . 
Själv ska jag ta en sovmorgon för att sedan bege mig mot IKEA för Maggisens årliga julsamling. Ikea har ju också sin i morgon .... Kamprad ska dit som vanligt john också. Men jag väljer maggans! 

Förresten har jag bestämt mig för att börja arta ur. Jag ska gå all in i bloggen. Inte uppdatera mera utan sluta radera när jag tänker att nu tycker ni jag spelar ur! Hallå jag är ju rolig. Framför allt får jag då förhoppningsvis lite stimulans. JP skrattar inte lika högt och länge som jag vill när jag är rolig. Jag som uppskattar mitt skämt och kvickhet skrattar givetvis både högst och längst!

Anders Svensson ska sluta spela i landslaget, och Liverpool vann. Dålig vecka för mig bra för Otto. Jag gillar ju killen va men två sådana katastrofala nyheter pallar jag bara inte! 

I JPs familj har vi en deal. Tomtemor skickar ut vilken vi ska köpa julklapp till och på julafton först talar man om det och ger sin present. Alltså lägger man lite mer på en. Ca 5-6000 brukar det ligga på. Extra spännande på julafton. John har önskat sig en hund och jag presentkort på kicks, en Picasso tavla sommarhus vid Marie udde etc. Själva har vi valt att den som ska få julklapp av oss kommer få känna sig glad och givmild, och därför har vi skänkt hela slanten till ett katthus till Harry. Alla älskar Harry. Han kommer bli så glad den lilla rötotten!
Tänk vad glad den som öppnar paketet ska bli när de får en bild på Harry i sitt hus, texten tack och så Harrys underskrift aka tassavtryck. 
Själv hade jag inte uppskattat en sådan present, jag hade vält gran jäveln  och trampat på ALLA kulor!
Men en så rolig present att ge!

Jag har redan fått en julklapp, jag var ju i el stockholmo i höstas med mother, Ewa och friiida. Vi såg på spökh och var allmänt fantastiska. 

Igår spelade jag in när jag sjöng. Det gör jag ibland, för att höra om det låter falsk, ibland låter det inte helt bra men väldigt sällan falskt, jag är bra! Fast det tänker jag aldrig, jag tänker bara ok falskt låter det inte men ja.... Men igår spelade jag in när jag sjön Auld Lang syne. Och det lät riktigt bra! Jag kan se mig längst fram i kyrkan men strålkastaren i ögat och sjunga denna. 
Så länge övar jag hemma, Harry klappar länge åt mig när jag avslutat! 

Här sover jag.


Här skrattar jag åt de som börjar fem i morgon 

Här är min choklad tårta jag bakade igår.
Här kommer jag på att jag är trött igen...


Här är tisdagen !
Traditionellt isterband och polkagris lagande. I vanlig ordning stod Chrille, Maggan och john för isterbanden. Och jag och Maggan för polkagrisarna. John provade att dra lite och gjorde det helt ok för att vara nybörjare, givetvis hade han en bra lärare, jag. Sedan bjöd Otto och Sofia på homemade pizza och cola. Och kvällen blev en given succé. Jag och john avslutade sedan med en timme i jaktstugAn i jakt på vildsvin. Utan lycka tyvärr!

Lycka till med julklapparna,ni har ju en del av min lista tidigare om inte annat mottages gärna ett bidrag till en utbyggnad av Harrys hus ev balkong....! 

Seeee ya

Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: