kul!

de säger att man ska uppskatta de små sakerna i livet, det gör jag ( jag kan se framför mig hur mor och mormor garvar läppen av sig) ...ibland.
Ta gårdagen som ett exempel! Tidig morgon och jag var inte vaken nog att kolla på himlen efter tecken på en bra dag. Bilen styrde mot skåne och med det jobbade jag på att byta dialekt, misslyckades och mamma gjorde lite narr av mig. Fast egentligen tror jag hon tycker det är kul. lite
Mötet på AF gav mig inte så mycket, mest en massa frågetecken men det blir en reunion den 8 så då ska det redas ut, vispas om och bli klart. jag fick hänga lite i hålan och även om det var mörkt som natten på kontoret så lyste jag nog upp där lite.
På väg back to Kronoberg dunkade jag absolut music 34 ( från 2000) hittar en gammal goding, som jag tänker bjuda på längre ner. Solen strålade ta mig tusan i nacken hela vägen så i bussfickan där jackan åkte av, åkte också solglasögonen på. sen kom jag farandes på vägen slår på blinkersen tittar till höger, ser att KEX:et står utanför lite traktor spår, massa snö, sol, solglasögon och musiken. Där tog jag vara på små saker, som tillsammans kändes så fint, och jag log med hela ansiktet, dvs. tills jag klev utanför bilen och insåg att det var minusgrader och lättare vind som fick min skjorta att fladdra en aning.


Låten har en lite lustig inledning tills flöjten kommer in, sen är det bara att glida med och flina åt hans röst, som i mitt huvud låter helfestlig!!

En annan grej som jag tycker är helfestlig är när jag kommer ihåg saker. Jag menar inte att jag är lite smått dum i huvudet och glömmer saker. Utan när jag gräver i minnet och remembrar. you know!!

Som igår var det ett ord, För bövelen HUR, roligt låter det inte??

Dagen då jag ska orka starta igång någon av mina datorer, så jag kan bjuda er på lite pics är nog på ingående. men men vet aldrig vad som händer på vägen!


Solly, kommer några låtar till. Jag liksom bara MÅSTE dela med mig! dels är de så nostalgi trippat, och så vill jag vara snäll.............



Brittan har ju gjort ett par goa låtar, alla har väl låtit hennes plattor snurra någon gång.
Men dena låten får mig bara att vilja se videon, dansen är najs, och mina små dansfötter hoppar. MEN för heavens sak!! kolla in klädslen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Och killen som gör moonwalk på Mars. Jag tror jag brallar på mig!



*TjingTjing*
Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: