Here we go again!

Ja åter igen är det alla hjärtans dag.... Och vad passar då bättre än å skriva ett långt inlägg på tåget som när som helst kan raderas bara för att internet  uppkopplingen bryts?! Spänning ska man ju ha i livet!!
PÅ tal om spänning så har jag faktiskt fått lite kärlek idag, från en vilt främmande person!
När jag körde hemifrån lite i 7 var jag glad att jag kommit iväg i tid och tänker att fan detta går ju galant!
Under färden börjar jag dock tänka.. hmm en halvtimme till stan sedan hitta parkering och fixa biljett och sedan gå till tågstationen, tåget går tjugo i 7... Hur har jag nu räknat? Men jaa.. what to do? Som tur är så låg bilen framför mig lite fortare, än vad lagen sa där. Så det var bara att hänge med.
När jag kommer till stan hittar jag dock parkering ganska fort jag springer bort till automaten, hoppar över is fläckar och ber till gud att jag ska hinna, Jag tar fram min tio som min kärleksfulla mor gett mig och börjar ivrigt leta efter ett hål att stoppa in den i.. ^o)
Det finns inget! Jag hittar inte hålet!

Så jag provar att dra mitt kort, funkar det? NEJ!! Maskinen hänvisar till en annan automat på området för myntbetalning. Nu råkar det vara så att denna "andra! maskinen ligger på andra sidan, efter bakom rader av bilar!
Jag står där och överväger om jag ska springa fort som..... till den andra automaten eller ta risken att få en fin p bot till samlingen. Då kör det upp två bilar och parkerar bredvid automaten, den första kvinnan går fram till den och tar fram sitt kort.
Jag frågar lite gulligt om hennes kort funkar, och om hon skulle vilja vara så snäll att trycka ut en biljett till mig också i utbyte mot pengar.
Detta gör hon och jag trycker 15 kr i handen på henne och springer till bilen tar min väska och springer till tåget.
Jag är i tid med några minuter, det visar sig dock givetvis vara så att tåget som som ska gå halv och bara stannar på några av stationerna är sen och står fortfarande kvar... Det står faktiskt kvar tills klockan är 10 i, fast det visste jag ju inte då. JAg funderade på att välja det tåget men det var så mycket folk. Så jag hoppar på Pågatåget som stannar på varenda tänkbar station... Bara en liten stund efter att det första tåget gått, går också mitt tåg. Men det är sent och jag kommer givetvis att bli sen, klockan är kvart över 8 och vi är bara i Hässleholm.. Wiiee
Men jag ser verkligen fram emot att jobba :) Det ska bli så kul att träffa flickorna igen!
Något annat kul är ju att min pizza sallad läkt och hela min väska stinker, min plånbok lika så och min underbara almanacka... :(

Min favorit au pair blogg är också over.. hon har varit där i ett år och ska nu resa runt innan hon åker tillbaka till Sverige.
Och på tal om Aupair, jag har matchats med 4 familjer totalt, jag har mejlat till dom allihopa, En har svarat!!!
En Familj har svarat! Dock den jag tyckte bäst om men det verkar inte bli något där.
Jag tycker det är lite dåligt, med tanke på att det är dom som ska höra av sig till mig, aupair firman i england sa att det var bra om jag ändå tog första steget och presenterade mig lite kort. Vad har man fått för det?
I natt drömde jag att det var två dagar innan jag skulle åka och jag fortfarande inte matchats med någon familj...




Igår låg jag och.. spydde.. hela dagen, det gick verkligen inte att sluta. Orsak..? hmm detta blir en svår en..
Vi drog ut till Biljard. På lördagkvällen. Ända stället där man som 18 åring kommer in. Men det är trevligt att vara där. Och vi skulle ju bara dit för att dricka någon hallon- lakrits shot och någon sex on the beach.
Nu tänker jag inte skriva ut något antal för att hindra MM från en  hjärtattack, Men det blev fler än några!
Full kan jag inte påstå att jag var, men dålig blev jag.
Igår vid 8 när jag duschat och lagt mig i sängen och tryckt på Harry Potter och dödsrelikerna på ljudbok försökte jag somna. Jag vaknar av att det är tyst i rummet och undrar hur länge jag sovit, men det kändes inte som om jag hade sovit. Det kan jag inte ha gjort heller för när jag spelar sista spåret på skivan igen har jag hört det också.
Så jag byter till nr två och märker att jag mår mycket bättre, men att jag är fruktansvärt hungrig!
När så skiva nr två är slut så har jag fortfarande inte lyckats somna.
Jag går då ner och tittar på pizzan som jag inte ställt undan, men bestämmer mig för att spara den till idag, så jag värmer oboy hittar de tre sista bitarna av de mörka marabou chokladen och går upp i sängen.
Att oboy kan vara så gott!
Jag vaknar av att mamma kommer in, när ska du gå upp? HALV 7!! ok.. hon tassar ut, lite senare kommer Peter in, något o diskretare han tänder lampan och frågar ska inte du gå upp snart, varpå jag klyftigt svarar, att det är himla onödigt att jag ställer min klocka då han ändå kommer in och väcker mig innan den hunnit ringa!!
ok mumlar han och går.
Två minuter senare ringer klockan och jag går upp...
Och nu när vi precis lämnat Höör tänker jag avslöja detta alla <3 dag inlägg.
Hoppas ni känner all min kärlek spruta ut och omfamna er alla!!!.........
*TjingTjing*
Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: