Det börjar röra på sig

Mina pankakor såg ut som mini fläskisar, men var helt ätbara. Gjorde dock en stor satts och nu ligger det en fin låda i kylen med  pankakor i. I bilen påvägen hem diskuterade vi vad det skulle bli för mat resten av veckan.
onsdag: fish fingers
Tors: Spagetti
fre: chicken nuggets


Matvariation var det...
Imorgon ska jag också stryka en jäkla massa. Och det är inte mina kläder utan kidsens. Allt ska strykas, stumpor som yllekoftor. Ska också baka schack rutor hade jag tänkt. Då jag gick igenom skåpen här innan för att se om allt fanns. Fick reda på lite folk som kommer på kalaset på lördag, G svägerska är från Sverige och hon kommer tillsammans med sina föräldrar och så deras förra svenska au pair, så det blir en del svennar här. Åh Jag saknar Svea!

I morgon blir det också samkväm med en städerska som kommer hi klockan 11. Jag hoppas att ha hunnit med lite då. Så jag senare kan låsa in mig på mitt rum medans hon städar runt. Kanske ska baka direkt på morgonen.?? Hmm Tål att funderas på.
Kidsen har varit väldigt kära. speciellt flickorna. Ikväll satt jag i ena fotöljen och läste min bok när Kicki kryper upp och ber mig läsa Blixten McQueen boken ( som är ett stickers album.. -.-) Efter ett tag kommer även Zoë och hoppar upp hon med. Och det var inte mycket plats över vill jag lova.
Ja lite bilder får jag väl bjuda på denna kväll så ni får två pix från köket. Och ingen mer än jag är gladare att det ser ut som vanligt igen!
Middag idag åts klockan 21,00 Då var jag hungrig. Men inte jätte mycket egentligen.


Jag undrar vad framtiden har att erbjuda mig, det finns mycket jag vill göra. Mycket jag hoppas på. Man kanske kan kalla mig lite naiv för att jag alltid tror på något, Äh what the plopp som min fina vän i Svea hade sagt.
Min framtid är i Mina händer, och den ska bli så bra så ska ni tro. Ni får bara lita på mig. Jag vet att jag kommer göra ett för jäkla bra jobb med den.


Nu ska jag inta rygg läge och drömma mig bort, kanske blir det en sväng i min fina passat eller svishar jag ner för en av långbackarna i sälen. Who knows whats in my mind to night


*TjingTjing*
Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: