Jul Jul strålande Jul?

NU är jag hemma från ytterligare en fruktansvärt händelserik dag!
Så det har j inte blivit mycket att öva på..
NU har vi ätit lite julmat. Eller nja det var köttbullar och prinskorvar och lite jhanssons. Så jag vet inte om det räknas :P
De andra ska klä granen och jag vet att mamma vill ha hjälp med julpyntet, men jag orkar inte. Jag är så trött!
Tanken slog mig att jag skulle Ta Flickan som lekte med elden, som jag länge tänkt se som jag vet stod bredvid videon. Men se nej då den har någon städat bort. *SUCK*

Jag är så trött så trött så trött... Och jag har ingen julkänsla alls, Vilket är konstigt för nog sjutton har man haft det resterande år, med undantag från förra då jag hade 40 graders feber. Men nu är det ju för tusan snö ute! Borde inte det hjälpa?!
 Dock ligger termometern på + just nu så snön droppar sakta men säkert bort, Men det behöver bli rätt mycket + till om allt ska försvinna tills i morgon.
äh Det kanske blir bättre i morgon.

Jag tvingas nog gå ner och hjälpa mamma nu ändå, klockan är j som sagt bara tjugo i 6 och somnar jag nu kommer jag vakna vid 10 och sedan kommer jag vara uppe halva natten, det tackar jag vänligt men bestämt NEJ till..
Jag tror att jag kan vara lite nervös inför morgon dagen. Det är inte så att jag är nervös över om jag ska få bra julklappar eller om granen ska välta. Nepp I morgon ska jag fira jul först med pappa och sedan med mamma. Första gången sedan jag var fem som jag firar ju bara en dag! Innan har det varit mamma ena dagen och pappa andra dagen. tvärtom osv.
dock har jag inte lust för fem öre att åka till min far och hans fru och fira jul, för det kommer då bli allt annat än muntert. Säg inte det blir vad man gör det till. för jag har försökt i mer än ett halvår att vara munter och det funkar inte! Men man får väl gå dit med hakan högt. Ja önska god jul och sedan fly hem..

Nej nu bränns någon kål där nere, så nu måste jag nog lyfta på mitt trötta as och släpa mig ner.
I morgon kan ni få en bild på vår fina gran!
om jag orkar öppna upp datorn om inte så önskar jag er alla En super fin JUL

*TjingTjing*

Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: