Faktum

Faktum är att jag inte har så mycket att skriva om. Vilket är synd då jag faktiskt har datorn uppe och igång i knät.. Kanske skulle sluta skriva redan nu?
Fast det känns ju onödigt, som om allt detta babbel inte är onödigt.
Har gjort en investering idag, eller jag och Daoruang har. Tillsammans, investerat, dricka, john fes, polis gjorde omkörning på 50 väg utanför, Holland gjorde 1-2 mot Tyskland. Mer? det luktar illa... Skojar bara det var jag som fes... Och det luktar inget alls, det var omoget att skriva säger John, han upprepar det då det egentligen var han. Jag ville bara skydda honom. Min lilla älskling!!
ÅH måste jag verkligen ta bort detta? Kan jag inte få skriva såhär?!?!
Jo jag är lite omogen, men det är herr landslaget också och dom e fan ett par år äldre än jag! Visserligen killar man what the plopp. Allt kan de inte få ostraffat! Skriv vad du vill, tycker du det blir ett sådant mästervärk så... Tur att han tycker om mig den lilla raringen


Jag tycker om att skriva, men jag måste ha flyt, ibland har jag inte det och då blir det inga sonetter precis. utan mest lite halvdålig poesi. Då jag ljuger så fasansfullt dåligt tycker jag om att hitta på saker som ingen kan säga är fel.
Under tiden som jag stod i disken och bara lyssnade från brölandet från maskinerna skrev jag en början på en roman i huvudet, När jag kom hem skrev jag ner det jag funderat ihop. Det hände en kväll, sen orkade jag inte skriva mer. Ville bara sova när jag kom hem. Dock gjorde jag om flera av scenerna i huvudet för att de skulle bli så bra och detaljerade som möjligt.

Jag lovar att ge er en hint när den ligger på bäst säljarlistan!
Under en sekvens springer karaktären genom gångarna i ett växthus.
Så när jag var ensam i växthuset passade jag på att springa. Mimade orden hon skulle skrika, satte ett panik artat face i ansiktet och sprang för allt jag var värd, blommorna nickade lite åt mig. och jag hoppades mest att ingen kund skulle komma på mig...

Men jag fick rätta känslan och andnöd. Helt klart värt det!!


Jag kan komma ihåg en sådan där sekvens från när jag var liten. Jag sitter bredvid mamma och ser henne skriva med en bläck penna. Hon skriver fort. Och jag var så jäkla imponerad! Så snabbt ville jag också kunna skriva. Jag längtade så efter att bli stor och få skriva fort, med bläck penna!
Jag längtade också efter att få lära mig andra språk! Dock var fantasin något knapp där. Hade ett ord som jag upprepade om och om igen. När jag väl satte ihop ett annat ord, glömde jag förmodligen det i all den upphetsningen att jag kommit på ett nytt!
Ordet var Dokolavå Detta upprepade jag om och om igen, snabbt som fan.Jag är rätt impad att jag fortfarande kommer ihåg ordet. Sweet!


Mitt tips ser just nu ut att gå åt helvete. tippade Tyskland och Holland vidare i grupp B eler är det C. dödens grupp? Som det ser ut nu är Holland ute, står på 0 poäng medans Danmark ligger två. Vad händer?? Holland 0 poäng. Har alla blivit så jäkla mycket bättre eller vad händer?


Annars har ju radion varit fylld med snack om Sveas Herrars lekar på fotbollsplanen.
Jag har lite delad mening. Klart man ska få leka lite, kan vara bra när man har så stor press på sig som de faktiskt har. dock finns det gränser. De vet att de har ett par stycken som följer dem och så en jäkla massa med kids.
Andra tanken är, har man verkligen tid att leka när man precis förlorat mot Ukraina och jag har tippat dem som EM segrare? Svar NiklasErikJohan.

Juuuust det, I söndags var det 1 år sedan jag tog studenten. Ett helt år. Galet! FB fylls nu av bilder från årets bal och årets studenter.
Jag minns knappt studenten, och det är inte fyllemissar. Utan allt gick så fort! studentdagen gick på två röda och den innehöll så mycket. Men glädjen och den lilla biten av sorg som fanns när man sprang ut kommer jag NEVAH att glömma! :)
Balen :)
Finaste flaket, finaste lastbilen och finaste chauffören!
också den lastbil som jag för första gången körde själv!!
Finaste huset, med finaste smyckningen!
Jag och fin.. Jaja ni fattar  frida!


Nu måste jag fan sova, upp tidigt i morgon och härja runt bland grytorna!
åt förresten Älgstek med nypotatis ikväll, GOTT nästan lika gott som Choklad fondyen som vi åt till sista matchen, doppade Jordgubbar och Banan. MUMMA!


*TjingTjing*
Kommentarer
Postat av: Frida

Du lär dig fort ser jag ;) duktig tjej!

2012-06-14 15:41:54
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: