Rensa

Mitt nya  att-göra-när-det-inte-finns-något-att-göra jobb är att rensa ut folk som dött från vårt arkiv. Det är ungefär så roligt som det låter.. Men ändå rogivande. Jag får en lista på personer som dött varje månad. Sedan är det bara att börja leta, första dag. Den första i varje månad, sedan till fliken om vilken månad det är och i den fliken står de sedan sorterade efter födelse år… Jag har faktiskt haft ett par som varit födde 1916. Flest som är födda på 20 talet, en hel del 40-talister och ibland kommer det de som är födda senare. Vissa årtal kniper ju till värre än andra, 69 har jag haft någon, 83, och igår hade jag en pojke som var född 2007… Han fans dock inte med i vårt arkiv. För det roliga med listorna är att alla som står där INTE finns med i vårt arkiv… alltså måste jag hålla koll på vilka som inte finns med. Men jag ska inte ljuga, det är rogivande att kunna gå in där en halvtimme lite då och då!

Jag har varit så himla trött denna veckan och varje morgon när jag vaknat har jag haft ont i huvudet, det har sedan släppt på tåget varje morgon så jag har inte tagit någon tablett. Men det är ju ingen höjdare att börja varje morgon så. Jag har också ätit som jag vet inte vad. Hungrig hela tiden, måste ha något i munnen. Jag har själv diagnostiserat det som diabetes. Yay..

Igår efter att ha ätit 15 fiskpinnar typ så gjorde jag därför efterrätt till mig å Korven, JP that is. Fettisdagen var ju i tisdags och vi åt då båda semlor på jobbet, väl hemma skulle JP vaka direkt så ingen mysig fika blev det då inte. Så igår när jag landat i Älmhult sprang jag inom ICA för att köpa släta bullar som jag tänkte fylla med den sprutgrädde som blivit över sedan nyår. Jag vet, jag passerar ingen gräns här.. hehe. Dagen efter fettisdagen visade sig rätt snabbt vara fel dag att köpa slätabullar och hyllorna stod hopplöst tomma. Men, bredvid dem på en liten hylla fanns det släta bullar formade som korvbröd! Kan det bli bättre? Korvsemlor till världens korvälskare John? Tror inte det!! Så jag tog en påse, och hemma smörade jag kanten med nutella och fyllde dem sedan med grädde. Lagom stora och lagom mättande! Jag gillade verkligen denna varianten. Det är alltså inte något som jag hittat på utan de var tänkta att använda till semlor, årets nyhet typ.

Ikväll ska vår kör få lite andningshjälp av ett proffs. En opera sångare, typ. Jag kommer inte ihåg hans namn, men han ska vara känd. Han ska vara med på kvällens övning, samt så har vi en extra övning på lördag ett par timmar för de som vill. Och sedan har man fått boka in så vi ska vara i grupper på lördag och få mer personlig coaching! Nervöst, då jag blir så himla nervös när jag ska sjunga inför andra. Men spännande, se vad en riktig musiker säger. Och vad som kan förbättras och vad jag gör rätt. På söndag ska vi sedan ha en konsert ihop, en kärlekskonsert såklart, med tanke på alla hjärtans dag.

Det betyder ju att helgen nästan är fullbokad, jag vill helst dricka ett glas asti i soffan och somna vid 8. Får se om jag kan lyckas klämma in det någonstans.

Om två veckor är det löning, ÄNTLIGEN! Har ju inte fått pengar sedan i november då sista CSN kom. OK nu ljög jag, har fått in pengar faktiskt. Men 3 månader utan cash suger. Dock får jag ju bara lön för de två veckorna jag jobbade i januari nu, eftersom jag är timanställd så är ju min lön förskjuten en månad. Vilket betyder att min första riktiga lön får jag dagen innan vi åker till London. Passande eller?? Förskjuten lön är ju dock bra när jobbet tar slut. Jag jobbar ju till och med maj ut sedan börjar ju förhoppningsvis sommarjobbet direkt, men då får jag ju lön i juni ändå! För sommarjobbslönen är ju ofta också förskjuten!

Till frukosten i morse provade jag att dricka en kopp te, English breakfast tea. Det var sådär. Det smakar liksom varken bu eller bä?

Känns lite fjuttigt att jag som ÄLSKAR England, varken dricker Te eller öl. Får kanske börja prova whiskey så man kan supporta dem med något!

Ikväll blir det tacos och hockey hos Björnssons i vanlig torsdags anda. HV spelar inte utan istället är det Sverige som ska spela. Kul att alla kan heja på samma lag! ;)

Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: