ett tag iaf

Vad jag kan mycket. Jag kan binda blommor, byta ut ett såll på en sikt, sätta EKG och sjunga fint. Jag kan så mycket.

Igår låg jag hemma och hostade sönder mina lungor. Jag låg på soffan hela dagen och hade det rätt gött ändå, bortsett från sjukan då.

På kvällen klagade jag lite för John, sådant där klag som man egentligen inte borde få säga högt när man varit arbetslös så länge som jag. Det är skönt att vara hemma, jag tänkte ut en massa bra saker jag kunde gjort om jag inte varit sjuk och knappt orkat gå till toaletten.

Jag vill bli hemmafru. Får man säga det 2016? Okej så småningom skulle jag kanske kunna tänka mig att jobba 50% för syns skull då.

”Det är för att du inte hittat något du tycker är riktigt roligt ännu.” Säger John.  Jaha, det kan kanske stämma, men när kommer jag hitta det då? Jag har inte tid att vänta längre känner jag. Ja ja jag vet att jag inte är 100 men jag har ändå inte tid att vänta mer nu.  Jag vill hitta det jag tycker är roligt, på momangen!  Liksom jag har trivts med allt jag gjort, på alla arbetsplatser jag varit har jag trivs och känt att ja här kan jag väl vara ett TAG. Liksom vad fan är det för skit?

Kom igen HANNA!!

Kommentarer
Postat av: Mormor

Ööööööööööööööööööööööööööööö!!

2016-02-25 21:30:26
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: