Viltrunda!

Tjenixen!
 
Juni har tagit fart och lika så mitt schema.
Jag tänker mestadels på mitt liv, framtid. En lite konstig känsla är den att jag nu faktiskt vet vad jag ska göra tills Julen 2015. Jag ska studera. Jag ska bli undersköterska! I veckan fick jag mitt brev och efter ett glädjeskutt jag inte visste skulle komma försökte jag landa i det faktum att jag kommit in! scoooore!
 
Idag är jag ledig, faktiskt ledig tills lördag, go vecka. Går sedan på min andra jobb helg av 6 denna 9 veckors period (!!!!!) Men ändå rätt gött med lite ledigt i veckorna! Ha ren del inplanerat, nästa vecka drar jag till Gothenburg där Alva väntar mig på perrongen. Åhhh så kul det ska bli att få krama på henne igen!
 
Om kvällarna blir det en och annan viltrunda så nu följer lite pics på djuren som stått stilla länge nog att jag hunnit smälla en pic!
De flesta viltrundor startar vid jaktstugan där åtelkameran kollas in, samt birdiesen!
 
Den här lille kompisen hade kommit lite väl långt från sina buddies och fick jäkligt brottom när han insåg det, så han tog fart och sprang över vattnet!
Den här blivande mamman fick jag syn på påväg till bilen, jag kutade in för att hämta kameran med inte så sotr förhoppning om att hon skulle stå kvar, men se de gjorde hon! Precis bakom vårt hus! För två sommrar sedan hade vi en get med två små gull ! 
 
Kommentarer
Postat av: Mormor

Oh så roligt att få läsa lite historier igen. Men rådjur har man nästan fått för mycket av. Har en get med kid uppåt där jag går, och ett som står morgon o kväll på vallen bredvid huset. Mycket koppel på.

2014-06-25 23:49:09
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: