fluginvasion

Bråthult har drabbats av en flug invasion! Helt galet! Flugorna ser ut som om de vore muterade för det är inga små rackare vi pratar om!
Så jävla vidrigt!! Och för er som sitter och funderar om det inte är så att det är bristen på sug efter å städa av mig och JP kan jag ge er ett NEJ! Då jag vet att flugorna inte bara har vårt hus som tillhålle!
Kom dock på att jag någonstans i mina gömor skulle ha ett flugspray som DÖDAR  dem.
jag hittade den och har nu utvecklat ett förhållande. Guldet sprutade TVÅ gånger redan första mötet!!!
Love it!
 
Idag är jag fortfarande ledig. Jag har spenderat dagen inom hus i hunger.... Är så rackarns hungrig. hade sett fram emot mina runda vetekakor med leverpastej på så länge. men när jag började tugga smakade det pyton! Så något hade surnat helt enkelt. Så frågan är ju om John känner igen mig när han kommer hem, kommer säkert bara vara skin och ben! buhuuu...
 
Jag har också gjort om mitt räkna system på mina nya dator. Har jag förresten berättat om min nya dator?? Det är en Macbook air som jag köpte till mig själv. NI vet för att inte tråka ut kreditkortet med nagellack köp hela tiden. Bra med förändring!!
Jag gillar den so far. inte gett hen (!!! HAHAHAHA) något namn ännu, eller kön uppenbarligen. Men den tiden kommer nog.
Hen, kommer bli min bästa vän under studierna har jag bestämt. redan upptäckt att mallarna till olika dokument som finns på na är underbara! Gjorde ett fint kort till Albin som snaaaart fyller år. Och som sagt så har jag gjort en tabell över mina lack. alla 246. Alltså 246! 
MM du kan väl ringa och ta diskussionen med mig istället för å kommentera! ;)
 
Igår började jag och JP kolla på Game of thrones, efter tips av mina kollegor. Har ju klart sett att ungefär halv mitt fb flöde invaderats av just Game of thrones. Men moget och världsvant har jag ignoretat det! 
Men igår tog vi oss igenom tre avsnitt. och oboy hatar jag den här killen! --->

File-Joffrey_Baratheon_2.jpg

När dett kommer till AS i filmvärlden har jag så otroligt svårt att släppa det. blir så arg. Ungefär lika arg som jag är på Alex Karev som snodde Izzies patient i dagens avsnitt av Greys Anatomy.

KAN INTE SLÄPPA DET

Det är inte bra för mig att vara ledig, snöar helt in. Men har faktiskt städat lite idag också!

Kommentarer
Postat av: Mormor

Vaa? börjar du fega ur helt, tål inte mina bitska kommentarer, eller lite bättre skäms över dom? Är du rädd att alla skall förstå var ditt knivskarpa humör kommer ifrån? OK, jag skall inte tala ngt om lack. Kan undra om det finns rättstavningsprogram på den där nya fina datorn. Då får den att göra. Puss o kram, gullhöna från MM

2014-07-01 22:18:50
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: