Top notch

Min lördag slår er, alla gånger.
först fick jag ÄNTELIGEN plocka fram alla stakar och stjärnor, tomtar och änglar. Och gjorde en rejäl vinterstädning, skurade alla fönsterkarmen och bytte höst mot vinter i alla skåp. Provtände alla stakar och stjärnor för att se så att alla lampor var villiga att lysa för mig på söndagen. Och alla lyste så finT utom min ängel... Så den fick jag byta! Men den lampan hade till sitt försvar inte bytts på jag vet inte hur många år! 
 
När sedan hade bringat någorlunda julfrid med röda gardiner kom john hem från skogen, märkte givetvis ingen skillnad..... Men smällar man kan få ta..
 
Sedan blev vi hämtade av det nya KEXet och for mot Växjö staden med sällskap av två CP.
 
på plats vid Vida arena njöt vi av en taco buffé och självklart hade colaklubben ett möte. ( colaklubben = jag och Christer! inte mitt påfund roligt nog! ) 
 
Matchstart var något försenat och våra killar i vitt hängde inte alls med de första tio tills de fick ett mål, något oförtjänt kanske.. Men våra rumpor lämnade stolsitsen och fyra nävar sköt i höjden till rungande JA!
 
matchen slutade 1-6. Växjö lakers - HV71 
 
så ett par gånger till fick vi heja och se lakers fansen lämna arenan innan matchslutet. Nöjda som vi var stod vi kvar och applåderade vårt lag som gladdes åt vinsten lika mycket som vi troligtvis! 
 
Efter er matchen var vi alla på gott humör så vi bestämde oss för en tur på stan!
 
vi slog oss ner på Condeco och njöt av kaka och kaffe ( cola för mig såklart)
 ni förstår säkert att kvällen var TOP!! Speciellt då det var min kväll, min match och min.. Ja ni fattar grejen. Kvällen var en födelsedagspresent av min father in law, aka Christer. Åh jag gillar den mannen! 
På min riktiga dag fick jag välja en match på vida arena att se med lakers, och valde då givetvis när vårt favoritlag hv var på plats, och vilken match vi fick se!! Bra val jag! 
 
Hockey är en häftig sport att uppleva live. Precis när spelarna åker in på isen, musiken dånar, lamporna blinkar och publiken klappar i takt med mitt hjärta. Det är då, då jag vill vara med på isen och spela.
Jag och JP på våra platser
Fantastic four
 
 
Kvällens sista bild, tre idoler!
 
 
 
 
Kommentarer
Postat av: mormor

Jag undrar lite över "skura fönsterkarmar", behöver man det? Sen vet jag inte om jag skall vara avundsjuk på ishockeymatch, för sådan har jag aldrig varit på. Men har man bara fint sällskap kan man nog stå ut med det mesta. MM

2013-12-02 22:50:09
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: