störtåk!

Dagen som idag är en söndag, spenderas med att njuta av den fina snön som nu även pryder lägre delar av riket Svea. Söndag gör att jag befunnit mig hemmavid i två dagar.
Efter min fina fika i förra inlägget träffade jag på guldtiorna IGEN och åkte ett par åk med dem, och fikade ofc!
När jag sedan precis hunnit med liften hem blev jag bjuden på en bild som hette duga och sedan blev allt lite j-o-b-b-i-g-t-!! x fem


Sista dagen efter första fikan erbjöd jag mig att fika IGEN med Albin som spenderat tid i skidskolan, de lärde sig åka baklänges i liften.....(?)

Sista åket kom och jag njöt så jag nästan slog umkull.
Hemma i stugan packades det in i bilen och hemfärden började, Med ett stopp i Lindvallen där vi plockade upp senap som lekt skidproffs men misslyckats.....................................................................!!

Men på så sätt fick jag bästa platsen i bilen och lutade mig fint hela vägen till Bråthult town.


helgen har sedan varit lugn, med fläskfile och gul-sås-med-gröna-prickar-i. Mumma.
snöat har det också gjort i stora mängder, jag bugar och bockar. och rullar mig av skratt.
Dagen so far har toppats med ett besök i Äskya, som förövrigt måste vara ett av de roligaste orden som exicterar! Dock uttalade ju jag det hel fel första gången, men nu ligger det fint i munnen.
Väl i Äskya ( nästan lika kul att skriva det!!) blev det bus i snön med liten tös som var så söt att snön borde smälts en aning. HujedaMIG!


Planerar för kalas görs också, eftersom det på onsdag är dags för börfdaj party. jag ska baka tårtan...... Måste nog rensa i garderoberna så jag kan gömma liken där sedan.
Men den som kan baka befinner sig på annan kontinent sååååå jag får skylla på henne i rätten sedan, Nu syftade jag inte på mat rätten!!

HAHAHAHHAHAHAHA

NU snöar det igen, och min rumpa lämnar soffdynan i jämt tempo.


bey bey alla fäääääänz

*TjingTjing*
Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: