Hallalå!

Whats UP alla followers?!

Visst är det konstigt hur livet kan te sig, först går man runt med inget jobb och sedan hipp som happ har man två!!! Jajamensan, ni läste rätt två stycken en enkel 2!!!!
Har fått mitt schema för blomsterbutiken och jobbar jämna veckor onsdagar och ojämna fredag lördag. Det är då jag vill att ni drar ett strå i stacken och kommer och frossar i mina kreationer!
Det är i alla fall det jag förväntar mig av er, så ni vet....

Jobb numero deux börjar jag på i morgon klockan 7, SHARP /

Det är på en restaurang nere i Älmhult, där jag ska vara i en månad minst som extra personal då de har en som är sjukskriven. Helt ny erfarenhet som jag ska suga åt mig som en svamp! ska bli riktigt häftigt faktiskt.
Vill ni kan ni kolla in deras hemsida HÄR . Så målet idag är att skriva om Dolly's låt från 9 to 5 till 7 to 4 tror det kommer bli en riktig dunder succé! Rätt in på topplistan och sedan flera, flera veckor på Svensk toppen ofc!
Förra helgen var då jag och John nere i Skåne och tog hand om Pip och gnäll. Riktigt trevligt faktiskt.
Så första bilden kommer därifrån.
Prick- Anna blev plötsligt jävligt intresserad av skogsmaskiner, och folk som sågar ( videon på telefonen...) så hon försökte sno åt sig Pee-Wee. Dock kom jag då på den geniala idén att åka och handla mat så jag tog med mig alla utom katterna och körde iväg. 1-0 till mig!


Kommande helg ska vi också ner och passa dem. Och jag förmodar att om vädret är fint kommer det ske e del utomhus aktiviteter. Dvs. hoppande på studsmattan. Guds gåva till jorden! halleluja!

det ha varit dåligt med bakande, har köpt hem ingredienser till dumle cupcakes från Lailas bok, men i dem ska det ingå kaffe, så jag får helt enkelt vänta tills det kommer någon som kan koka kaffe till mig!


I Tisdags hände en grej jag bara drömt om, Blev ägare till en sådan vacker sak så jag vet inte hur jag ska bete mig! Har haft så svårt att lämna den vid ett par tillfällen. Den e så beautiful. och jag börjar förstå vad Rihanna och Chris Brown menade när de sjöng I hate how much I love you
Ladies and Getlemen. Vi, jag och Johnte var på Ikea och köpte en säng. 1,60 bred och den är UNDERBAR!


Åh,jag vet nog att ni är ett par som rynkar på näsan bakom skärmen, men ni kan rynka så mycket ni vill. De enda rynkor jag får är de runt ögonen när jag ler från öra till öra åt min nya fina, FINA!!!!! säng. : )


Därför har det skett lite om möblering på ovanvåningen. inte riktigt klart, mycket vitt är det just nu, men jag tänkte införskaffa lite billigt tyg ( åh det kanske jag ska fixa nu....)som ska upp på väggarna för att få lite färg.

BILD STORM!
Gamla soffan agerar extra säng/soffa i hallen när man kommer upp från trappan.
Fler kuddar ska dit, kan jag tillägga. Så har ni fina kuddar med mönster och färger kan jag leka rädda barnen här och mottager dem mer än gärna!
dörren in till sovrummet, som ni ser är inte allt riktigt klart ännu.
"Kontor" hörnan e inte riiiiktigt fixad ännu.... behöver en hålslagare. Vart köper man dem här i Älmhult?
In i sovrummet!! Visst ser det himmelsk ut!
Sängen i hela sin prakt. Med Madrass efter min vikt ( 34 kilo...) och anpassad för magsovare!
ÅH KRIS TANKE! HUR ska det gå den dagen jag eventuelt blir med barn? Då kan jag ju inte sova på magen!? Ångest asså....
Den enda levande blomman på övervåningen.. En kantdracena som klarar ett mörkt rum galant och så sällan behöver vattnas. Kostade 12 kroner på ikea igår och krukan är i sink och kostade 9 kroner..
PLAST blommor i fönstret. Jag gillar dem :)
Och ut i hallen. Behöver en tavla där ovanför byron. Förslag mottages tacksamt!!


Nu ska jag nog kolla ett avsnitt på hemafruarna innan jag tar mig en trip någonstans!

Jag hoppas ni finner välmående!!!
Åh just det! Ikväll ska jg prova på Virestads kyrkokör, Häfstift!!



*TjingTjing*
Kommentarer
Postat av: Mormor

Det fattas något på golvet---kläder. MM

2012-04-19 18:16:50
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: