Tankeverksamheten

Idag i bilen på väg till nursery:t. Näst sista rödljuset är det lång kö, och den slutar mitt i gatan. En tre filig gata. Som den respektfulle förare jag är stannar jag vid stopp linjen även om det är grönt, då jag vet att jag kommer blockera andra filer om jag kör ut. Jag ser i backspeglen att föraren i bilen bakom slår lite på ratten och suckar.
H: I really don't understand why he get's so upset! if I had continued, he would have had to stop right in the middle, and that bus would totaly have crushed him!
A: Who?
H: the guy behind me!
A: Ahh.. just fuck'em! Ignore them!
H: Hahaha shure shure...
Jag blev också varse förra veckan att Aristocats är en favorit på min CD. Då denna låten kom och jag ville byta till nästa som e Oliver och gänget, som jag för övrigt alltid lyssnar på när jag kör genom stan För jag har storstads kontroll uhuhhh Kör rytmen mitt i city på natten och på dan, när du har blivit van är du kung i staaaaaan Utbrister min värdpappa. Oh! Don't change it! We like that one! Which song is it?

Och idag när vi kommit hem och jag är påväg upp för trappan för att hämta kidsens tvättkorg hör jag honom gå runt och vissla på skönheten och odjuret. Jag vill nått mer än leva småstadsliv Det roliga är att denna låten har jag både på svenskaoch engelska, men det är den på svenska som gäller!
Lovley!

Idag använde jag den, kopparnas kopp. Det var fint. De har kanske 10 sådanahär koppar i olika färger, med olika bok titlar på. Jag känner bara igen denna. och tro mig när jag skriver att jag spånat på de länge. Idag när jag tog ur min kaffeburk ur kylen ser jag att den är i sönder, så jag kröp fram till hyllan och lyfte ner koppen med stort K.

En annan tanke är en tanke som kommer till mig som en blixt från en klar himmel, varje gång jag växlar.
För flera år sedan, när jag började övningsköra ( läs: 4 år sedan) satt jag och Pidde i bilen på en skogsväg, någon stans i Skåne, Blekinge eller Småland. Kan inte riktigt klargöra för var vi var riktigt. Då jag tittade på vägen.
Peter är  i full gång med att förklara hur jag ska använda växelspaken på rätt sätt.
P: den ska hanteras mjukt. Du ska inte dra i den, utan föra den på rätt spår. Mjukt och fint. Säger han och klappar lite på den, växelspaken alltså.
Tänk på den som en... som en.. öhhh...Sen blev det tyst. Vi tittar på varandra och jag skrattar så jag fick stanna bilen och hålla mig för magen.
Varje gång jag växlar tänker jag på detta. de sista orden Tänk på den som en... Och sen hans blick, HAHAHAHA oj oj oj.
Idag har jag gjort så lite som möjligt. I morgon blir det storstädning, och det kommer med all säkerhet ta hela dagen. På fredag blir det nog en runda till Wandsworth och sen på kvällen är de P P P P P P P P PARTY på O'Neill's.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
Blir mina siblings. Då fjällen gruppbilderna e som de är. Den jag skrattar mest åt kan jag inte lägga upp då någon Albin visar lite mycket skin på den bilden. Men vi e ju alla en blanding av hönsen våra så de är ju med på bilden på ett sätt. Bilden är för övrigt från Julen 2009. Men tagen den 10 januari 2010 innan julgranen hottades ud!
*TjingTjing*
Kommentarer
Postat av: Olivia

Det var den grannaste kopp jag någonsin sett! Stort Austen-fan och Penguin Books-fan, love it :)

2011-09-15 21:09:14
URL: http://ialivia.blogg.se/
Postat av: Frida

Att ni inte är vänner är ett under...

2011-09-16 19:39:30
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: