Nerbäddad

Ligger jag med kaffe och rockey road. Inte helt fel kan jag meddela. Tror inte jag ska resa mig från sängen heller, förutom när jag ska göra lite mat och duscha. Så så ser min dag ut.
Kanske ska titta på Grabben i Graven bredvid igen, har snöat in på den. Fin film. Undras om de tänker filmatisera andra boken.
Läser om Stefan Liv och jag tycker det är för jävligt. Blir så ledsen. Hockey må inte vara en favorit sport ( om man inte ser det live) men som sann sportfantast sörjer man.
Jag kommer så väl ihåg när de vann elitserien 2003/2004. Att de var mot Färjestad var bara pricken över i:et. Virran satt i ena soffan och hejade på FBK och jag höll tummar och tår för Hv71.
"Ingen hade som första kommentar efter en grinig, men oerhört spännande och jämn finalserie sagt att "det borde ha delats ut två guldmedaljer"...!" Citat
Nu kör vi lite bilder istället!
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
Här har ja precis kommit hem från Åkersberg. satt väl och grät hela vägen hem skulle jag tro. Lärde mig mycket den sommaren. konstigt på ett bra sätt.

5e bilden: En gammal bild på dig själv.
Jag och min utsökta tårta dagen jag fyllde 14. Alltså 5 år sedan.

6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.


Jag vet att det är tre bilder, men jag kunde inte välja! smile säger Agge  bakom kameran. Och ni ser ju att hon inte lyckades få oss alla att lyssna. Bilderna e från en utflykt till Väla, första året på gymnasiet.
*TjingTjing*

Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: