Malena!

Jag skänker dig ett eget inlägg, och det är det inte många som får vill jag lova. Inte med deras namn som rubrik åt minstone!

Jag blev himla gla för dina lilla kommentar! Jag har inte besökt Svenska kyrkan, letade efter den men hittade inte den ( bara ambassaden) Dock informerade min kompis Alva om att den ska ligga ungefär där.
Har kollat på deras hemsida, och kören övar klockan 8. Och det hinner inte jag till, annars hade det varit givet! Gospel är en stor favorit! Har varit med på alla NOVAH konserter jag kan. Feelingen när en stor kör sjunger tillsammans stämmorna och en svängig melodi LOVE IT!
Och tanken när jag joinade Maglemer kören var att så småningom ta steget upp dit.
Jag har nu vant mig vid att folk är trevliga här. Först trodde jag att de skojade med mig. Men att säga Sorry Love när man stöter i någon är nu vardagsmat. Och själv säger jag Sorry, me än ofta. När butiksbiträdena frågar hur dagen varit och skojar med en. Varför är det inte så i Sverige?!?! GALET!
Köra bil ja, det går fint för tillfället ;) lite läskigt med avstånd och sådär, och alla filer, man vill hålla till höger istället för vänster, men det funkar! Är mer orolig över blåmärkena man kommer få på handen när jag ska växla och kör näven i dörren när jag kommer him! HAHA
Jag tror du kommer hitta ett jobb fort, vem skulle inte vilja anställa dig?!
Tack än en gång!
Kram!
*TjingTjing*
Kommentarer
Postat av: Malena Engberg

Å tack, Hanna! Känner mej hedrad! :) Vad

kul att du också gillar gospel! Riktigt bra gospel ger en känsla som... ja, som ingenting annat! Gött! I morgon kväll ska Cilla och jag spana in Ultreia, i det gamla baptistkapellet i Perstorp. Ska bli kul!!! Jag diggar lite för dej också! :)

Kram!

malena

2011-09-03 22:43:16
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: