List dags

Dag 01 – Presentation av ditt liv
Dag 02 – Min favoritsyssla
Dag 03 – I min handväska
Dag 04 – Min tro
Dag 05 - Mitt bästa skämt
Dag 06 – Min bästa vän
Dag 07 – Ett ögonblick
Dag 08 – Mina föräldrar
Dag 09 – Mina syskon
Dag 10 – Det här upprör mig
Får inte dra ner på tempot. Jag kör för ett fint inlägg om mina siblings.
Till antalet är de tre, som kantte fnatte och tjatte. Timon pubma och simba, Harry Ron och Hermione, Piper Paige och Pheobe. Bröderna Marx.
Hemma heter de Sven Viktor ( här kallas han Virran) Sven Albin och Sven Erik.
Egentligen är det bara Albin som faktiskt heter sven, Hade Peter fått vara herren i huset hade dock alla hetat sven. Ungefär som alla heter Glen i Göteborg. så ni förstår.
Virran jag och Albin sälen 2010
Allihopa framför granen 2009

Piff och puff, pip och gnäll, skrik och panik. de har många namn pojkarna Björklund
När denna bilden är tagen är de förmodligen drogade, eftersom de sitter stilla. Och det är mycket möjligt att de är det efter att ha ätit min kokkonst!
En underbart fin bild på Virran frn 2006 eller 2007 tror jag. Tagen i silsbörg är den iaf.
Mina bröder är världens jobbigaste men även världens bästa, dock är väl alla syskon det.
Virran och jag har väl levt längst ihop. Intressant fakta är att han kan prata flytande hippiti hoppiska vilket han berättade för mig igår. Kan en del fula ord på tyska, går fordonslinjen i Sölvesborg och fortfarande skyter om den gången han boxade mig i ansiktet så jag fick näsblod.
Albin och Erik är ju lite efter, typ 10 och 12 år efter mig. Helt OK ändå. Delade rum tills jag flyttade till London då Erik tog över mitt rum. Erik är charmig till tusen, världens sötaste unge och kommer förmodligen bli vrålsnygg och hjärtkrossare när han blir stor. Albin är snällast i världen, är minst lika envis som mig. Men kramgo och fin är han min lille Albinbin.
Nä det blev inte så roligt som jag hoppats på. Och listan är snart slut. Är inte sugen på punkt nr 10 alls, Vad e de för skit? Måste hitta nytt tidsfördriv!! Tips? Det ska då vara liknande som jag gjort nu, alltså blogg tips


*TjingTjing*
Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: