Efter Oxford.

Får väl köra på en smidig sådan. Inget krabb med att komma på rubrikerna här inte!
Dagen har varit riktigt fin. Nu är jag hur trött som helst. Och är riktigt glad att vara himma i London igen. Skönt att höra sirenerna och veta att man hittar överallt.
Jag förmodar att ni sitter som på nålar och tänker Hanna vi skiter i vad du tycker lägg nu upp bilderna!!
Kommer, kommer!
Vid 11 mötte jag Alva vi gick inom M&S för lite färdkost innan vi ställde oss i kön till biljetterna. Kirrade två stycken tur och retur för 13 pund var och gick sedan mot bussen. Fick helt Ok platser och resan började!
Precis hoppat av bussen.
Sen blev det middag, Alva körde på Pasta och jag på fish and chips. Gott som tusan kan jag meddela för två hungriga själar!
Christ church College. Här spelar de bla. in stora salen i Harry Potter. Jag var salig när jag gick där. Så jäkla fint!
Så levandes grant!. Där jag står med ryggen emot var det massa åkrar och kor! Mina första åkrar och kor på två månader!!! Finns inte mycket sådant i London...
och denna bilden får avsluta min och Alvas Oxford tripp!
När vi fått nedslag från Botaniska trädgården då den stängde gick vi för att leta efter ett kaffe ställe. Innan hade vi gått förbi ett mysigt place, med massor med mumsiga bakelser i fönstret. Vi gick dit och fick ett bord vi inte riktigt var nöjda med, flyttade och började klä av oss då det var hur varmt som helst där inne.
Efter ca en kvart kommer de äntligen och tar upp våra beställningar. Äppelkaka, iste, cup cake och en cola.
Efter någon minut kommer hon tillbaka med kvittot.
Trevlig service!
En kvart senare när borde bredvid oss ska beställa något har vi ungefär precis fått in våra drickor och börjat undra om de ska baka kakorna. Och varför i H*****e de inte kan ta de som ligger vid disken 3 m längre bort.
Då kommer servitrisen och säger att äppelkakan är slut. Alva går fram och pekar ut en annan, kommer tillbaka och kokar av ilska.
Cup cakesen ligger bredvid min nya tårtbit HUR lång tid ska det ta att bära hit två fat?!?!
15 minuter till går och inget händer. Det är inte jätte mycket folk där och Alva sitter och suger i sig sitt Iste innan hon säger. Kommer de inte om tre minuter, tycker jag vi går UTAN att betala! Jag som sitter i migrän plågor nickar och försöker att inte skratta då detta skadar mina ögonglober.
Sen kommer Alva in i någon trans då hon börjar prata med sig själv och jag skrattar så att tårarna rinner.
Jaha, vad ska jag nu göra då.. servere eller nej NEJ jag plockar nog ut ur diskmaskinen istället. Det är väl inga som väntar på något!

Jag skrattade och skrattade, sen slår det mig. Vi behöver inte deras äckliga kakor! Jag har ju mina fenomenalt goda kakor med! Så de satt vi och knaprade på när servitrisen ÄNTLIGEN kom med våra kakor.
Som sedan givetvis inte smakade speciellt bra.
Jävla italienare!!
Dock såg den ju rätt god ut.
Det hjälpe dock inte.
Avslutar med en ego bild på mig i min nya fina tröja!
Alva kirrade en likadan fast blå med grå text. Funderade ett tag över det faktum att vi faktiskt inte gått på Oxford University. Men den tänkte vi att vi faktiskt varit där och köpt dem på plats istället för de turister som köper hood tröjorna med Oxford university i London.
Så med lättare hjärtan lämnade vi Oxford =)
Fint som snus.
Jag visslar vidare
*TjingTjing*

Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: