Kids of today

Erik: Albin det är din tur att välja film idag, säger han trött och går in i sovrummet med en suck. Hör och häpna det är en suck Åh-skönt-att-jag-slipper-välja ? Hallå! Hur gick det här till?
Albin: Åhh.. Nej du får välja!
E: Jag vill inte du får göra det idag!
A: Då blir det ingen film! Ja det är en hotelse
E: Meh! Kom igen!
Och i mitten står jag och ser ut som ett frågetecken. Det finns inte på jorden att jag skulle ha låtit Virran välja film när vi var små. Vad har hänt med dagens ungar? Det hela slutade med att jag fick välja film åt dem. Föreslog en massa bra, innan det tillslut blev Fifel. Ni vet den lilla musen.


Jag har alltså varit barnvakt idag, eller i eftermiddag. När jag kom in slirandes på lilla gården vart de dock helt öde. Duschade snabbt innan huset brakade loss. Familja var hemma! Eller delar av den 4 av 6. Mig inräknad.

Frida anslöt sig och sen drog mamma iväg. Det snackades en hel del trams och oviktigt, men också en hel del viktiga saker, vi är ju faktisk vuxna nu, vi anstränger oss allt! Tro inget annat!

Jag lagade middag, spagetti och bacon. det sistnämnda kanske inte blev så bra. små svarta klumpar, men ett fåtal smakade salt och gott.
Som kronan på verket åt vi vid TV och jag och Frida kollade Sex and the City.
Varför ska ni kolla på det där? de har ju bara en massa sex. Inte de andra så mycket, hon Samantha har det mest! Sa Erik och högg in på sin portion.

Men de måste ju lära sig i tid!
Albin snurrade sedan en av mors sjalar runt huet och satte sig sedan bekvämt, Erik tittar på honom ett tag innan han sak enligt säger Hade du varit lite svartare och haft en mustasch hade du sett ut som Gadaffi.
Jag undrar vad de får allt ifrån, ungen är 7. Han vet inte ens vem Gadaffi är! Eller? Han uttalade det till och med rätt! Säger Frida smått chockad.
Så här små är ni inte längre pip och gnäll.


Bilden e från när vi bodde i Elsas hus, det var minsann länge sedan. Det lilla rucklet hade nog kunnat bli fint om man rustade upp det, hel renovering. Eller riv skiten och byggde ett nytt likadant. Läget är fint i alla fall.

Nu ska jag komma till de roliga, jag har varit så jäkla vuxen i ett par dagar! Riktigt roligt, faktiskt.
Lördag kväll; handlade mat, sedan begav jag mig mot Norrland med det och det lagades toastar, mina världsberömda sådana. Rätt säker på att de uppskattades.

Som riktiga vuxna så somnade vi i soffan. Halv 9 vaknar jag.
J: Vi kanske ska gå och lägga oss?
J: Vad är klockan?
J: Halv 9.
J: Herre gud nej, lite chips och cola nu så blir det bra.
Sagt och gjort, chips och cola blev det och en halv timme sedan sov vi båda igen.
Fint som den renaste snus vill jag lova.
Söndag, jobb för den ena och för mig som fint låg kvar och "mornade" mig i 1,5 timme på soffan efter att jag gjort frukost till båda, körde på ett vinnande koncept. Toasts... Innan jag röjde upp och sedan körde för att handla middag.

Får säga att jag gillar Norrland även om deras Ica är lite knepigt, trångt och jag fattar inte upp lägget, tacka vet jag Olofströms Maxi. Love it
Dock blev jag lite mallig när jag slapp visa leg när jag köpte snus. Okej jag vet att jag inte behöver göra det himma i Najsum heller, men där sa faktisk personalen till mig om att hon sett mig i tidningen att jag fyllt 18, hon grattade till och med mig. Så det kan inte riktigt räknas.
Väl tillbaka från utgångspunkten skalade jag grönsaker och dippade de medans jag låg i soffan och tittade på Sex and the city

J kom inom för att äta upp nästan alla grönsaker, jag tror dock bensäkert på att han ville se på SATC, även om han inte riktigt medgav det.
Sen blev vi bjudna på Pizza på en av småvägarna, och det var himla trevligt.
Åt så det stod härliga till och behövde kran hjälp för att komma ut i bilen igen!
Väl tillbaka i det lilla gula huset blev det en film, har jag för mig. Jag mins inte och allt behöver ni inte veta. Bhaaaa som om ni får veta allt! Jag döljer både det ena och andra för er, vad är det annars för spänning? Jag förlitar mig på min magkänsla att ni läser min blogg just för spänningen i min händelserika vardag!!
Hur som helst fick gårdagens planerade middag bli en tidig lunch idag istället. Och det smakade riktigt gott. Vuxen poäng igen Då jag var delaktig i matlagningen ( den skötte sig själv) plockade ur diskmaskinen OCH dukade. höhö Stor flicka AB

Fick sedan träffa världens sötaste lilla tjej igen, åter igen är jag ingen gullmänniska. Men jag vill verkligen bara sitta där och gulla!! Nä höpp höpp lite tuffa tag nu Hanna!
Vuxen Tjaj! Aomen..

Under tiden i england, eller i alla fall Sophie's tid där så kallade hon mig ofta för Hannibal. Fränt tänkte jag äntligen ett smeknamn! Coolt! ( Malin jag har inte glömt bort Hannis)
Jag hade ingen större koll på vad den där Hannibal var för typ men var rätt säker på att det var en tuff hjälte i någon action film.

Idag fick jag svaret. Tuff- jaa. action film- Jo det kan man säga. Hjälte- Hell no!
Sjöng som fröken Maggio Satan i Gatan när Hannibal bet näsan av en polis. Jag trodde för det första att När lammen tystnar Var typ en deckare, något mord och sedan en tanke film. Fick ju raka besked om att så var inte fallet. Hujeda mig. Såg sedan också filmen Hannibal, jag låg kanske mest under täcket och skrek. Jag tycker om att veta vad jag ger mig in på, jag bryr mig inte om någon säger att den personen dör, om det är en hemskt film dvs.
Spänningen återstår ändå för mig.
Usch och fy och blä som Bill och Bull hade sagt

Frågan som återstår, Sophie, Varför började du kalla mig för Hannibal?

Nu kan jag meddela att jag för första gången laddat och satt på vår tvättmaskin helt själv. Hängde upp lite tvätt också, det har jag gjort förut. Lugn i stormen.
Morgon dagen ser ut att bli händelserik, på riktigt. Ska köra med et par byxor till mormor för Virrans räkning och sedan kopiera mitt cv, dela ut det till icke behövande och vid klockan 1 är det möte på arbetsförmedligen. Då ska de enligt Frida berätta för mig varför jag inte kan ha en e-mail adress som [email protected] när jag söker jobb.
Spricker av nyfiken het om varför!!

Nu är ni en helt massa information rikare, och jag hoppas att ni inte spricker när jag slutligen berättar att i morgon är det 19 år sedan jag döptes.
Jag vill med andra ord ha en massa fina grattis här.

Heja heja!
P.S Såg nyss att Sophie skrivit i min logg M Sophie Ja Hanna Åkrell "Hannibal, jag talar flera språk! Jag lär mig svenska! Jag heter Sophie. Jag är från tuskland. Jag studerar. I'm learning now Swedish at my University! That is so cool! How are you, pumpkin? Are you fine being home in Sweden? I have to visit you and improve my swedish :D"
Hur läskigt är inte detta?? Jag ser filmen Hannibal skriver om det här och samtidigt skriver Sophie till mig om det! Läääskigt! D.>

*TjingTjing*
Kommentarer
Postat av: Frida

Andra oroväckande emails:

[email protected]

Sugenflicka98@hot..

worksux@hot..

Penis@hot..

Wildcat@hot

Hotdog@hot

Sugarbabe@hot

Gadaffi@hot



Man kan ha ganska kul med tanken ;))

2011-10-10 23:22:05
URL: http://flikkanfrida.blogg.se/
Postat av: Mormor

Arbetsförmedlingen kl 13, ja då kan du väl ta byxorna med till kören. För innan är du väl inte uppe!?...

2011-10-10 23:33:23
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: