Jag är Genial

Jag lyckas med allt, helt omedvetet, jag är bäst helt enkelt. Ledesn för pilen i ögat Fene, men nu har jag gått om dig!
PÅ bara några dagr har jag lyckats med att må fin fint, varit på en trevlig intervju, fått erbjudande om ett heltidsjobb, tackat nej, fått punktering, rivit tapeter, drömt hemska drömmar, bytt däck, och mått fint igen.
Jag är inte emot något av det, kanske drömmarna. Men ja man kan ju inte vara nöjd med allt!
Vi börjar med min ögonsten Bambie. Här är blusen, kan inte tycka bilden gör den rättvis, snyggare i verkligheten, ser jäkligt vit ut här.
Men söt är den och jag är ju söt så skulle jag råka ta en ton fel kan ju folk råka missa det pg.a. att jag är så söt!
Blus Vit
Måndag vaknade jag, nej rättelse väcktes jag och frös som ett sviskon. Tog täcket med mig ner till soffan och kollade in twins tv-reklamer innan jag tog bilen från Norrland till, ligger Karlskrona i blekinge eller småland??
Jag hittade till Karlskrona rätt enkelt trots att solen stod i ögonen på mig hela vägen

Väl inne i centrum, kände jag igen mig lite tack google maps då smäller det. Jag tittar i backspegeln, körde jag på något? Men jag fortsätter, missar min infart får vända och kör tillbaka, tillslut ger jag upp och bestämmer mig för att hitta en parkering, då smäller det igen. Faaaaaaaan skriker huvudet.

Återigen, för mycket motgångar och jag blir inte så trevlig. Parkering hittar jag, jag öppnar min dörr så långt det går lutar mig ut och ser vad jag fasat för. Luften har sinat och bakdäcket står på den fina aluminium fälgen.

Okej Hanna, nu tar vi det lugnt, räkna till 10 Jag måste räkna långsamt för innan jag kommer till tio har jag ringt Peter och sitter och stört tjuter.


tre år senare när jag lugnat ner mig hittar jag tillslut fram till arbetsförmedlingen och en kiosk utanför fick ge mig ett litet choklad i utbyte mot pengar.

Tillslut kunde jag asa mig innåt och efter ett tag kom bossen ut i en fin blå jacka, tjenare tjenare och ett fast handslag. Sedan blev det intervju i 3 timmar. Jag är inte ironisk nu! Halva tiden vart vi dock ute så jag fick prova på jobbet och se hur det fungerar.

Sen var det bara att bita i det sura äpplet, gå och byta däck. Så där ligger jag i mina fina beiga byxor på kullerstenarna och stryker mina oljiga fingrar över låren....

Då kommer bossen med orden - Jag tänkte du kunde behöva lite hjälp.
Där fick jag för jag sa att jag var händig...
Okej, nu erkänner jag. Jag har aldrig bytt ett personbils däck... varit i närheten när någon gjort det ja kanske, men då har vi haft maskiner. Lastbilsdäck, det är en annan femma det!

Idag efter mötet på Af körde jag upp för att se vad det var för fel på däcket och få ett lagat tillbaka på plats, 80 gränsen på cykelhjulet passar inte riktigt mig!!!

JAg möts av skrattsalvor från paugarna, jaha.. du.. säger de och tittar på mig.
Under mina år har jag aldrig sett något liknande!
Liksom bara kolla in! Nej internetdosan var inte inne, det är bara så ni ska få en storleksuppfattning. Borren har böjt sig innan den tillslut brustit, därav två smällar förmodligen.

Men ändå, hela borren inne I hjulet!

Jag kan ju konstatera att jag förmodligen inte gör om det.

Rivit tapeter har jag också, så att mina naglar har blödit och skrikit.
Stackarna... Grannhuset är tomt och vi har huggit hela helgen, i söndags...
Kommer bilder, före och efter.

Så i morse bar jag över CD spelaren och sen sjöng jag och Alice Cooper Smoke on the whater och Sweet home alabama och fler Absolute rock anthems
På hög volym, sen ringde bossen och jag tackade nej.

Men det gjorde att jag fick en fin inledningsfras på AF idag
-Hej Hanna hur är läget?!
- Haj, haj.. jo då jag tackade nej till en heltidstjänst idag men annars är det fint !

Nu ska jag iväg och sjunga på kören kören, Gud ge mig styrka säger jag bara....

Hujeda mig, nu är mamma ute genom dörren, och jag sitter i underställ, det börjar bli kallt om rumpan! Skynda skynda som Gunde Svan hade sagt.




*TjingTjing*
Kommentarer
Postat av: Anonym

kärlek till din blogg!

2011-10-18 19:01:44
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: