Konsten att hata!

Jag tror inte att jag har den, jag vet att jag har den.

Vi kan ta ett exempel. Jag vill dock tillägga att jag själv tycker att jag borde öve upp mig så jag inte ska göra så här, men tills dess att jag lär mig reagerar jag såhär:

Jag kan se på folk och hur dom beter sig och tänka, herre gud.. om någon ser mig hålla på så där skulle jag dö. Fy vad pinsamt, har dom inget innanför pannbenet som hindrar dom?, liksom det sitter folk runt omkring som vet att det du sa nu är lögn

För att inte bli som dom vägrar jag, jag vägrar hålla med i det dom säger, för jag är livrädd att folk ska tro att jag inte har någon hjärna.

Jag har förmågan att tänka själv och jag tänker hålla mig till det, krampaktikt, hänga mig runt halsen på den förmågan och vägra att släppa taget.

Nu borde jag igentligen plugga på ettprov jag har i morgon. Engelska B. Hur kul kan det bli liksom. Vi ska kunna lite smått från Old English, Middle English, The renaissance och The Enlightment.
varför ska jag kunna detta??
Och varför ska det vara skriftligt? Jag SUGER på att skriva på engelska.
Jag vet vad det ska stå och kan hur det ska skrivas. Min lärare har berömt mig för att jag viste att man skrev We spoke on the phone. och inte we talked in the phone. Jag kan det och förstår det, men stavning kan jag inte. Folk som dock kan stava är inte sena på att påpeka det.

Liksom hallå JAG VET!!!!!

 

nu ska jag nog plugga, eller läsa mer om de 5 värdfamiljerna som jag matchas med.

jag-vill-att-skolan-ska-ta-slut-så-jag-kan-å[email protected]

*TjingTjing*

Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: