Smart sickan!

Ja som jag lovade kommer denna listan att bli ett tidsfördriv därför passar jag på att göra punkt nr två nu.
Dag 01 – Presentation av ditt liv
Dag 02 – Min favoritsyssla
<- Dock tänker jag fuska...
Dag 03 – I min handväska
Dag 04 – Min tro
Dag 05 - Mitt bästa skämt
Dag 06 – Min bästa vän
Dag 07 – Ett ögonblick
Dag 08 – Mina föräldrar
Dag 09 – Mina syskon
Dag 10 – Det här upprör mig

... fuska är aldrig bra om någon kommer på en. Men jag tänker köra på ärlighet och säga att jag kan inte välja en grej utan tänker väla flera. Sorry..

Jag umgås gärna. Om det så är på fester eller diskussions grupper. Konfirmations gruppen eller någon fyllehund på puben i Clapham Common. Att få vara social och möta människor är något som inspirerar mig. Jag är själv mästare i att prata, och pratar ofta snabbt. Vilket gör att jag ofta får säga alla saker två gånger. Varför hör folk så långsamt?

Jag åker hemskt gärna skidor. Det tycker jag är så himla kul. Adrenalinet när man kommer i full fart och känner isen under skidorna och man inte riktigt vet om man orkar hålla emot. Älskar den känslan!
Läsa är en stor favorit syssla, och är jag på det rätta humöret kan jag total sjunka in i en bok i timmar och vara totalt bortkopplad från omvärlden.
Jag tycker det är super kul att fördriva tid i hålan, lära mig saker. Få lite ego boost då jag är stentuff ( hahaha) som kan köra både lastare och lastbil. Och är tjej. Och vet vad en skiftnyckel är.
Skratta, Ett gott skratt förlänger livet sägs det och det kämpar jag för. Jag lyckas bra med att umgås med människor som får mig att skratta och humor är otroligt viktigt för mig.

Jag tycker också om att resa. Kvällarna med min kära Smuch vid klacken med godis och skit snack ligge också mig väldigt varmt om hjärtat.


Ja det var väl det jag kunde komma på för stunden.
Nu fick jag sms från MM att de går på flyget nu! =)
Jag ska kolla upp rese vägen en sista gång innan jag vid tjugo i tre ska försöka bege mig. Det är typ en timme till.
Gud så tråkigt att behöva vänta!
MM =)

*TjingTjing*

Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: