Hade kunnat skriva världens längsta rubrik om jag bara kommit på något smart att printa in, men det är inte alltid det lättaste vill jag lova!

Northern Line tog mit till London bridge där sedan tåget fick ta mig till Lewisham, där jag mötte Fia. Sen pratade vi i mun på varandra tills vi sa adjö. Med uppehåll då jag tuggade på mat eller hon tuggade på godiset jag hade med mig.
Vi gick till restaurangen vi var på, på vår första dejt. och jag åt cykling med lis och jordnötssås. Och det smakade gott, gotti gott gott. Två brudar hade värsta spelet där och sen kom polisen, men de la sig rätt fort.
Jag och Fia bestämde oss dock för att dra oss mot puben, där vi hör hemma ;)
Det blev mer snack, innan vi traskade vidare mot stationen och vinkade av mig.
Väl hemma hade jag några kommentarer på bloggen, jag blir så levandes glad då. och ett fin mail på ansiktsboken.
Kärlek på det vill jag lova. Personen i fråga lyckades pricka in så mycket rätt. Att jag (tro det eller ej) inte började snyfta utan blev mer säker. Mer övertygad.
Fy fan vad jag är bra!

NU är klockan halv 1. Ska krossa mig själv i ett parti skitgubbe innan jag ska tvinga John Blund att infinna sig illa kvickt, så de stackars fåren slipper hoppa runt runt runt.
*TjingTjing*
Kommentarer
Postat av: m

2011-08-25 08:36:50
Postat av: Mamma

Men lilla hjärtat!!! Du är bäst och såååå duktig!!! Trevligt sista inlägg. Fia verkar vara en riktig goding :)! Men det har ju du tidigare erfarenhet av.....om man heter Fia alltså.

Jag skulle vilja beställa en tröja....eller en halsduk går oxå bra......KRAM

2011-08-25 08:40:36
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: