Lära sig en läxa = Överskattat!

Det vill jag påstå. Herre gud, hur många gånger gör man inte om samma misstag?
Jo jag lärde mig att inte sätta fjärde blomman i långa linjen så högt upp efter en gång och jag lärde mig att man måste smälla med dörrarna till lastilar mycket mer än till en personbil.
Men alla andra jävla  saker då??

Jag är nog ett fruktansvärt bra exempel! Samtidigt som man lär sig något så måste man ändå lämna en insatts.
Jag har funderat och tror att jag har en teori om varför jag kastar mig huvudstupa in i saker som folk har sms, ring sagt rakt i ansiktet på mig att Hanna, det kommer inte gå bra, minns du hur det gick sist?!?!

Insattsen, ja det är oftast jag själv. Sen finns det olika delar av mig, mitt ego tex. Då kan jag säga emot sätta mig på tvären och sen kan jag sura och vinna över mig själv, om jag nu mot förmodan inte vinner över den jag diskuterar med. Så det enda jag kan förlora där är okända delar av mitt ego, och ja det kan jag nog leva med. Och så småningom glömma.
Sen har vi ju hjärtat...

Här kan jag nog räknas som expert.
Jag gillar att sattsa, sattsar man inget kan man inget vinna, dock vill man ju gärna vinna. Men om man inte gör det och tycker att man lärt dig en läxa, varför varför varför gör man då om samma misstag om och om igen?
Usch, jag känner att jag får prata av mig med MM när vi ska köpa tyg på Onsdag, hon har mycket smart att säga den damen.
Studentklänning it is Eller ja tyg till den i alla fall :)
I morgon ska det göras begravning till Elizabeth Taylor, i Avancerat binder.
Bilder ska jag lägga upp ( där e en mening ni inte läst förr.. ;)
Jag och min påskbolls bukett. Mina händer och denne skapelse kunde synas i Kristianstadsbladets bilaga tidigare i veckan..
*TjingTjing*

Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: