Fantastiskt snygg men...

Det abvildade sig fan i mej inte på fotona som togs. JÄVLAR! Elna hade ju dock en bra förklaring, " du äääär snygg bara det att kameran inte fattar det!"  Och jag ska lite på den + lägga till att den var lite dimmigt i huet. För det är sådant man får skylla på ;)

Nä men kvällen var trevlig. Dagen inte lika, men det får man väl skylla på sig själv för! Men lives goes on en dag i soffan är ju inte fel! Dock hade jag behövt börja på Sh uppgiften som ska in på fredag, en lång jävla hemuppgift som jag tänkt göra med Therese eller MM gjorde jag det, nej.

På Onsdag ska vi ju ner till Lund och kolla Juljobb, jäkla vad kul det hade varit om det blev jag! :) Fast hon skulle ju ha fler så om jag blev en av dom helt enkelt!!

Jag ska denna veckan anmäla mig till Au Pair. Så när jag väl pratat igenom det med Mor och Far (Peter) så ska jag göra det! Och så hoppas jag få sista mejlet från dom också så det inte blir några svårigheter!

I'm so excited, and I just can't hide it
I'm about to lose control and I think I like it


Ja Jag sitter här vid det dukade bordet och tittar ut och njuter när jag ser hur mörkt det blivit! kl är ju bara halv 8!  Åh i like it! Fick precis sms från mamma nu lämnar dom k-stad så om ett litet tag blir det att köra iväg och hämta dom! Åh jag har saknat dom små förädiska svinen
Nej nu ska jag spana runt på lite annat kul.

Och ja A och E kollar på något barnprogram givetvis från england, å denna underbara dialekt!! Tänk om man pratar så någon dag? Wiiee

*TjingTjing*
Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: