alla vi som tror att våra syskon har någon slags störning...

Facebook grupp jag har inte skrivit den ur eget huvud ;)

MM det råkar vara så att jag är rädd om mina läsares ögon så jag utsätter dom inte för sådana bilder! Jag tar dock inget ansvar för dom som självmant går in där ;)

Ledig dag idag lika så i morgon och sen är det banne mig inte mycker kvar av andra året på gymnasiet, sen tar man studenten och sen... SEN är man arbetslös.... Yippie.

Nä idag blev det halva dagen jobb. Eller ja till middag, sen ville jag hem. Fan vad trött jag e! plus att jag nu har tillräckligt mycket pengar KATCHING!

Så jag kom hem, åt lite mat som ni kanske sett i tidigare inlägg. Sen skulle jag vara en bra dotter och klippa gräset Bullshit ( jag ville ha pengar) Försökte få mamma att gå med på att jag inte behövde ha betalt om vi var kvitt alla Zumba lektioner ;) Det gick inte. Tyvärr.

På tal om penar, som för övrigt verkar vara det enda denna bloggen nu handlar om. Så hade jag en körlektion i onsdags , körlektioner kostar pengar...
Bokade de två sista, ska få reda på halktid mm nästa gång:S
Har också bokat risk 1. Jag måste säga att jag ser fram emot att få sitta i 4 timmar och lyssna, på en ledig dag...

Jag och John hade ett utmärkt teamwork idag! Skulle nu den drabbade läsa detta ( vilket jag betvivlar, så tackar jag ödmjukt för att vi fick skratta! TACK! )

Vi har under en längre tid planerat att göra ett hys på dennes Michelingubbar. Så idag då vi letat hela hålan runt efter ett läppstift som vi inte hittade, kom John på den utmärkta idén att sätta hattar, Inte kokosbollar som vi först föreslog, vi valde istället sprayburkslock... Som jag tejpade  på, medans John uppehöll. (TEAMWORK!)

jag tänker på ryska soldater...? eller
 
HAhaha oooooh sau grant! vet inte hur många lass han körde innan han upptäckte det. Och då gick han framför bilen x antal gånger!!

Hittade även min fina gris som jag gjort,

Desing: John Tillverkning: Hanna
Nä nu ska jag slumra sött, ska sova ut i morgon, men inte längre än 9. Sen blir det lite fix och trix. hähä
Och även staden med Malin =)

Just det! Var på L&B visning med Maaor nu ikväll. Hon som pratade om kläderna Eva tror jag hon hette, stod helt klart för ett av dagens garv
Vet ni vad Lila på en kille betyder? som är 20-25 +?

Nä... alla skakar på huvet,

Jo har han ett plagg i färgen lila signalerar det  " sista chansen"

Oj vad jag skrattade, det fick sedan övergå till ett tyst fnitter då de andra ville höra vad hon hade att säga om kläderna!


*TjingTjing*

Kommentarer
Postat av: John

Hahaha blev glad bara av att se bilderna :)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: