Chanel eller dejt?

Jag har tänkt på det här med Dofter/ stank ja vad ni nu vill kalla det.
Hur mycket det kan styra, humöret. eller är det bara jag?!
Tyvärr har mitt luktsinne inte fått uppleva så många fina parfymer för tjejer ännu.
Killar däemot WOWZA!! OMFG Seriöst jag blir helt fucking knäsvag.


Men sen finns det en annan doft som vist kan vara lite jobbig, eller inte så lite utan jävligt mycket, men den är också så underbar att man kan glömma lite av det jobbiga.

Doften av den/det man tycker riktig mycket om, Doften av sitt nyföda barn, sin älskade ponny eller bara sin älskade.
Och då kommer man ju givetvis in på kärlek. Att komma hem efter en natt ute och kunna stå och lukat i armväcket där man luktar precis som du och bara längta tillbaka till de armarna! ÅHHHH
Det är så att magen vrider sig! När man möter någon en helt främling och mans edan får den där parfym duschen. Det kan dock både vara en hiss och diss bra parfym så svävar man de närmsta två meterna, BAD parfym och man kan snava på platt mark.

Men har ni känt sådär någon gång, att kunna långt tillbaka i era sinnen känna den där lukten? Och känna hur man fylls av ja är det åtrå?
Har ni sått bredvid eller kommit nära någon ni gillat, någon ni hade en hemlig romans med och andra varit i närheten och ni igentligen bara vill slänger er om halsen på personen, men givetvis kan man inte det.
Men hur jävla retfullt är det inte att känna doften och veta att no no no lukta men inte röra

Att man verkligen inte kan andas för att det snurrar till lite i huvudet. Retfullt retfullt.

Och det spelar ingen roll hur många gånger man säger det till personen, för det är ju ändå så att vi attraheras alla av olika dofter.

I Harry Potter ( jag vet att det är påhittat!!) där finns det ju en kärleksdryk som är så att man känner doften av det man gillar mest om man luktar på den. det hade varit fräckt att prova på det. För att se vad man igentligen dras till..

Nä nu börjar kvällen bli sen och jag har väl sagt det jag ville. ( tyvärr kan jag inte lova att det blev felfritt då min dator har gömt rättstavnings programmet för mig -.-)

I morgon är det lördag! ska ut och knalla min älskade forsarunda och sedan blire partaj hos Malin som har fyllt 18!

dofta gott ;)
*TjingTjing*

Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: