431

Ja detta är inlägg nr 431. Wow jag har haft bloggen i lite mer än ett år. För att vara exakt ett år en månad och 7 dagar ÅHH puss puss älskling 1 år en månad och 7 dagar YIPPIE!!

Host* Nej för att då back to reality. Gårkvällen gick bra. Virran lagade mat som jag inte åt, Fake Spagetti ( nudlar) och vegan mat( grönsaker) naaaee Inte min mat precis. Sen så tittade vi på Band Camp och Naked Mile. Jag strosade även runt i mitt nyinköpta fodral mmm. like it!

Detta är den andra klänningen jag köper där jag kör med INGET under, Jo trosor ofc. Men alltså ingen BH. Vilket är totalt olikt mig, men det sitter mycket snyggare, vist kan man köra en bandlös.. Men naee så obekvämt!

Virran gjorde Kräkljud A lika så, Erik granskad mig innan han tittade på mig och sa - Dom på TV har alltid så man ser tuttarna, det gör man inte på dig så du är MYCKET snyggare!

aww.. :* på dig!

idag har jag varit med mamma hos Daoruang på Lingon & blåbär party.
OMG så söta kläder det finns, rätt dyra ifs. Men det är bra kvalité kläderna håller i år och dar,så jag antar att det är värt det.
Barn kläderna till de riktigt små är ju så man vill gråta!!
Jag fick en jätte söt vit topp av Signe Tack Tack
provade en av D's klänningar som mamma har men är för stor, Åh den satt perfect, är dock från förra året men Kikki skulle kolla om den fanns i M eller S så jag kunde får köpa den =) Tumme upp på det!

Jag har även blivit övertygad om att följa med D på Zumba dans i staden idag. Passar ju rätt bra ändå då jag då bara kan hoppa av hos Therese efter det.

Men det ska bli kul Dans är ju riktigt kul, så man kanske hänger med fler gånger! det e ju visserligen Alltid lite pinamt första gången! Man får hoppas man hänger med!


Nä nu ska jag packa mina tillhörigheter.
Ha en fortsatt trevlig söndag! är skiner solen :)

*TjingTjing*

Kommentarer
Postat av: Mamma

Lycka till med Zumba, hoppas det var kul!!

Det blir tomt utan dig, har nu plockat undan de sista spåren.....kassar, papper, tidningar, kläder....... Puss o kram vi ses!

2010-03-21 17:20:07
URL: http://hesakrell.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: