Påsk!

Ja man ska väl inte säga Glad Påsk ännu, då vi firar Påsk för dels att Jesus då korsfästes och att han sedan återuppstod. Men det är först i morgon så jag säger Trevlig Påsk Helg på er!
Apu:n är nu över och efter lovet väntar skolan igen, första provet på fredagen 50 k(r)ukväxter. YIPPIE!
I går alltså Långfredagen så var det först gudstjänst och galande med kören, Det är faktiskt utan tvekan den tråkigaste högtiden att sjunga på, sångerna är inte roliga för fem öre!
Dock var kören bara med mycket på en av de tre låtarna vi sjöng, då de andra hade solister. En av dom var min lilla Mor som sjöng solo av låten Förklaring. Så Riktigt fin text på den!
När vi var hemma drog jag med mig Mor och Peter till konstrundan på Humletorkan. Alltså tavlorna var så sjukt fina! Blev sugen på flera stycken, men det är ju sådant vi fattiga studenter bara kan drömma om!

På Kvällen eller ja vid fem Kom Fam. Stjärnguist på middag Lax päror och saus! MOMSA!!
Och eftersom det nu mera är ljust länge på kvällarna så begav vi ( the kids så att säga) ut på åkern och spelade fotboll. Jag och Emil mot Erik, Albin och Axel. Alltså 90-talister VS 2000-talister HAHAHA
Tilda Agerade Dommare, men ibland målvakt till oss.

Axel var en riktig lite lirare och spelade ut oss totalt och pluttarna vann tillsist med 3-2.
Men till mitt försvar kan jag ju säga att jag är fruktansvärt otränat. OCH hade ätit avsevärt mycket mer mat än de små ^^ Ni tror mig väl?

När jag vaknade i morse hade minsan påskharen varit här! Jag tog foto på det fina ägget, men nu är sladden bort IGEN Så bild på den fina väskan jag fick kan ni inte få ännu.. Inte på strumporna heller men ni vet väl hur strumpor ser ut va ;)
Var även och handlade då vi har folket från Kullagården som ärhär nu. bjöds på påskmat! smet inom på Lindex också givetvis kom ut med denna:
Skjorta - 100% Bomull Och ett par leggings mycket snyggt sydda och med en härlig mossgrön, eller Peter tycker dom se bruna ut med dom är mörkt gröna, de och mina coral converce. MOMSA vad snyggt!
så det sitter jag i nu, det blir även det man ska klä sig i i morgon då det åter igen blir att sjunga i el kyrko
Efter det så bär det kanske av till Tilda Vilda. Den som lever får se!
Nu kanske man ska gå ner och sociala lite med Gästerna? Man kan ju inte sitta här hela kvällen=)
Vill faktiskt gärna titta på Beverly Hills Min nya Tv serie favorit. Köpte ju första boxen i veckan, har bara sett 3 avsnitt... Men dom är ju lite längre.
Ni får ha en fortsatt trevlig påsk!

*TjingTjing*

Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: