Försenad Potter få äntligen premiär!

Ja så låter rubriken i BLT 's uppslag om den 6 Harry Potter filmen, Som har premiär idag!


Filmen har en speletid på hela två timmar och 33 minuter
Och har fått betygsgrad 3 av fem av Blt 's Camilla Sundell.
Hon skriver att filem är en väldigt bra transportfilm. Och i som läst böckerna vet ju att 6 bara är en transportfilm.

Gunnar Rehlin har intevjuat regissören Davis Yates som berättar att dom fått skriva till några scener till filmen för att det skulle bli lite mer spännande.
Som tillexempel scenen där dödsätarna anfaller kråkboet.
Men att allt blivit godkänt av J.K Rowling.
Skådespelarna Daniel Radcliffe och Rupert Grint har redan medverkat i andra filmer och mer vuxnare roller. Emma Watson däremot är inte helt säker på om hon vill fortsätta med skådespelandet. Att få sudera vidare ligger högt upp på listan.

Harry Potter och dödsrelikerna blir ju som sagt två filmer, nu är datumen mer fastställda. första delen kommer redan nästa år  19 November 2010 och andra delen kommer den 15 juli 2011 alltså om precis 2 år idag.
I artiklen pratas det igen om hur Grint och Watson tycker om scenen där de ska kyssas. Givetvis är det väldigt romantiskt för Ron och Hermione i filmerna och böckerna. Men Watson och grint är inte helt överklyckliga.

"Det kommer att kännas oerhört konstigt. Emma är ju som min syster, vi har känt varandra sedan vi var barn. och nu ska vi kyssas och bli ett kärlekspar. Burrrr!" sägger rubpert grint ( citat BLT 15Juli 2009)

Information Blt 2009 15Juli




Jag personligen är väldigt spänd på filmen, och har ett antal sidor kvar i den engelska boken. så nu ska jag sätt mig och lusläsa den tills ikväll.
kl kvart i fem ska jag rulla in på filmpalatset i Bromölla och hämta mina biljetter! :D  Filmen börjar redan halv 6. men den varar ju ett tag och dom har en visning till efter det!

Här städas det för fullt och brudparet är lyckliga som vanligt.......


*TjingTjing*
Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: