Ensam hemma i New York HMPF!!

För två veckor sedan ( ja det e nog tusan så länge sedan!! helt sjukt) så köpte jag för endast 99 rikstaler "boxen" med alla 4 Ensam Hemma filmerna, eller Home alone om man nu vill det.
 1 Är ju en klassiker 3 och 4 hade jag färska minnen av, men 2 hade jag aldrig sett, dock hade jag fått höra att det inte var någon höjdare och dom andra var så mycket bättre.
Jag måste ju säga att jag tvivlade när har läste titlen Ensam hemma i new York Hello, en av de största städerna, det ända man ska oroa sig e väl över att gå vilse?!?!
Dock heter den ju på eng Home alone 2  Lost in New York
Men trots den dåliga kritiken tog jag mod till mig och körde in den i dvd:n

Jag tyckte den var underbar! Först och främst hade dom ju samma skådespelare i den, alla syskonen var nog inte samma Megan och Linnie tex. Men de som  var med mest, föräldrarna Buzz och the Wet Bandits Jag tycker dom är helfestliga hela bunten!

Det kan ju vara så att min otroliga skadeglädje kan ha något med saken att göra... Men det är ju synd om dom i de andra filmerna med, men 1 och 2 har mer charm tycker jag!

Vilken är din favorit?
1? 2? 3? 4?

1
och 2 är nog faktiskt de bästa. Det e ju bra filmer för man får riktig julkänsla I alla fall får Jag det när jag ser all snö deras stora granar och deras julbelysta hus! I 3 och 4 är det inte lika mycket som händer, man får inte se förberedelserna lika bra, och det är ju en del av charmen!

Men vill man bara ha ett gott skratt och lite julstämning så är ju ensam hemma filmerna något att rekomendera(Y)

Så medans jag sitter och läser Breaking Dawn  vilket absolut inte är fy skam det heller! Och kollar fejjan. Kan ju ni underhålla er med ensam Hemma :D

*TjingTjing*

Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: